Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Bredningen 17, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.695.000
Udbetaling: 85.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.485
Netto ekskl. ejerudg.: 6.347
Ejerudgift pr. md. 2.387
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 77 m2
Grundareal: 1502 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1983
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4602

NYHED - Lønstrup Klint

Lønstrup er en herlig badeby på Nordjyllands vestkyst, cirka 15 km vest for Hjørring. Der er smalle krogede gader, sjove butikker, kunsthåndværkere, restauranter og caféer i alle prislag, dagligvarebutik - og nem adgang til stranden ved solnedgangspladsen, hvor der stadig er enkelte fiskerbåde, der hales op på stranden efter dagens fisketur. Syd for byen troner fyret stadig på Rubjerg Knude, selv om det er flyttet lidt tilbage fra kanten. Der er masser af andre udflugtsmuligheder i omegnen, f.eks. Fårup Sommerland, Rhododendronparken i Brønderslev (sæsonen løber fra maj til juli), Nordsøen Oceanarium, Ørnereservatet øst for Tversted, Skallerup Seaside Resort har badeland, romersk bad, tennis, legeland, mountainbikespor, junglesti, tennis...
Grunden her ligger næsten på toppen af Lønstrup-klinten med en eminent udsigt til vandet og Rubjerg Knude Fyr. Samtidig ligger den bynært, og bare få hundrede meter nordpå er der trappe ned til stranden. Grunden er græsbevokset og rundt om terrassen mod syd er der etableret en jordvold, som giver  bedre læforhold. Der er terrasse mod syd og mod vest, og her kan man nyde det enestående panorama, det er at se solen gå ned i vandet. Det er nyt hver dag. Det er nok en påstand, men man har ikke set en havudsigt, før man har set solen gå ned i vandet.
Sommerhuset er i en lys blågrå farve i kraftigt 1-på-2 træværk med eternittag og hvide plasttagrender. Udhæng og vinduer er hvidmalede. Huset opvarmes med el, men en luft/luft varmepumpe(fra 2020) hjælper med at holde elregningen nede. I forhold til ren elvarme, så får man cirka 4 kwh varme for 1 kwh el. Desuden er der en brændeovn, der kan give nogle ekstra varmegrader en kølig aften.
Huset er praktisk indrettet med stue mod syd med store vinduespartier til 3 verdenshjørner og naturligvis direkte udgang til terrassen mod syd.
Indvendigt er der lyst og venligt med vægge og lofter i lys fyrrustik, gulve i laminat og møblering og gardiner i lyse farver. Huset indeholder 3 soverum med hver 2 senge, og badeværelset har bruseniche, toilet  og håndvask. køkkenet er med opvaskemaskine fra 2016, elkomfur fra 2018, køl/frys fra 2018 og desuden et vinkøleskab, som har nogle år på bagen. Det er praktisk indrettet og har plads til det essentielle. Det ligger i god forbindelse med stuen, kun adskilt af en halvhøj bardisk med skabe. Ganske praktisk, når spisebordet står lige på den anden side af den.
Huset udlejes ikke, men bør ved fuld dispositionsret for et udlejningsbureau kunne give en indtjening i størrelsesordenen 70.000.
Enkelte genstande følger ikke med i handelen. Liste vil kunne fremskaffes

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.