Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Hyrdehundsvej 8, Skallerup Klit 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.595.000
Udbetaling: 130.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.979
Netto ekskl. ejerudg.: 9.587
Ejerudgift pr. md. 2.640
Beliggenhedsby: Skallerup Klit
Boligareal: 64 m2
Grundareal: 2959 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1978
Ombygningsår: 1991
Sagsnr. FHE4384

NYHED

SUPER HAVUDSIGT OVER SKALLERUP KLIT
Skallerup Klit ligger højt og med havudsigt fra rigtig mange af husene, og det gælder da også her. Vi befinder os mellem Lønstrup og Tornby på Nordjyllands vestkyst, bare 15 km fra Hjørring og E39. Skallerup er en rigtig god base for udflugter i Nordjylland. Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, Ørnereservatet, Skagen, Rubjerg Knude Fyr - det er allesammen turistmagneter. I en noget kortere afstand har vi en af Danmarks dejligste sandstrande, og endnu tættere på har vi Skallerup Seaside Resort, der byder på mange forskelligartede oplevelser som minigolf, Junglesti, mountainbikeruter, vandland, wellness, tennis, badminton, besøgslandbrug. Kort sagt - en ferie i Skallerup kan ikke gå galt, uanset vejret.
Grunden er nogenlunde plan og der er slået græs rundt om huset og ud mod friarealet, der hører til vejen - og som ikke må bebygges - så der er ikke noget, der kan tage havudsigten. Mod øst, syd og vest på grunden er der bevoksning af løv- og nåletræer, der giver lidt læ og privatliv. Vejen er blind, så trafikken er til at overskue.
Det sorte træhus har hvide vinduer og udhæng og taget er i eternit med zinktagrender. Der er en lille, overdækket morgenterrasse mod sydøst ved hoveddøren og en større, delvist overdækket terrasse mod nordvest, hvor der er dejlig havudsigt. Indvendigt er huset godt vedligeholdt og totalt istandsat. Blandt andet er et tidligere redskabsrum inddraget, så der blev et flot, stort badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Husets centrale rum er den store stue, der er i åben forbindelse med køkkenet, så man har god kontakt, uanset hvad man laver. Der er et soveværelse med dobbeltseng i huset, og med adgang fra den store terrasse er der et soverum med 2 enkeltsenge.
Mod øst, hvor det ikke kan forstyrre udsigten, er der en carport med stort redskabsrum/brændeskur.
Huset udlejes gennem Novasol/Dansommer, nr. A05496, og udlejes for ca. 50.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.