Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Aksel Munchsvej 12, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.575.000
Udbetaling: 80.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.304
Netto ekskl. ejerudg.: 6.001
Ejerudgift pr. md. 2.077
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 88 m2
Grundareal: 2500 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2013
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4006

Vi er i sommerhusområdet Tornby mellem Hirtshals og Lønstrup. En kilometer mod syd ligger landsbyen Tornby, der har både dagligvarebutik, skole og station for Hirtshalsbanen. Sommerhusområdet er et fantastisk, kuperet klitområde med en dejlig bred strand som man kan køre ned til i bil. Mange gæster i sommerhusområdet går ned til stranden ad de mange stier og småveje gennem området, derfor er der aldrig trængsel på stranden.

Grunden:
En let kuperet grund i en nyere udstykning, der endnu ikke er fuldt udbygget. Bevoksningen består indtil videre af græs, men marehalm og andre vilde planter vil indvandre. Man kan naturligvis selv plante buske og træer efter behag, men ellers er grunden stort set vedligeholdelsesfri.

Udlejning:
Ved fuld udlejning bør denne ejendom kunne indbringe 50-60.000 til ejer.

Boligen:
Næsten helt nyt, sortmalet træhus med sort tegltag, hvide døre og vinduesrammer og tagrender og nedløbsrør i zink. Opvarmningen er el og den store brændeovn kan hurtigt give et par ekstra varmegrader, hvis solen har svigtet en dag.
Indvendigt er der gulve i stavparket og vægge og lofter til kip i lyst træ med hvide detaljer. Husets centrale rum er det store opholdsrum med spise- og opholdsafdeling, som står i direkte forbindelse med køkkenet. Fra stuen, som med en hvid halvmur er opdelt i zoner, er der udgang til terrassen mod syd og vest. Mod vest er terrassen delvist overdækket, hvilket er med til at holde lidt på varmen, når man sidder ude om aftenen.
Der er 3 soverum i huset, hver med 2 boxmadrasser, arrangeret som dobbeltsenge i 2 af værelserne og enkeltsenge i det sidste værelse.
Badeværelset har bruseniche, 2-personers spa, toilet og et fint bordarrangement omkring håndvasken. Der er sorte klinker på gulvet og hvide klinker op ad væggene, hvor det er nødvendigt. 
 En rigtig dejlig ejendom, hvor der ikke skal tænkes på vedligeholdelse de første mange år, så her kan man bare læne sig tilbage og slappe af, indtil træværket begynder at sige GORI.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.