Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Klitbakkevej 4, Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.795.000
Udbetaling: 140.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 12.205
Netto ekskl. ejerudg.: 10.349
Ejerudgift pr. md. 2.447
Beliggenhedsby: Harerenden
Boligareal: 98 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2009
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4259

Flot havkig

Dette skønne sommerhus er beliggende i det helt unikke område kaldet Harerenden. Området grænser op til Lønstrup mod syd. Området ligger få km. vest for Hjørring og Motorvej E39. Således prima tilkørselsforhold til ejendommen hvor der i øvrigt også dagligt kommer bus. Få km. mod nord ligger det meget populære Skallerup Seaside Resort hvor der findes et utal af aktivitetsmuligheder. For alle aldre findes dér skønne attraktive fristelser og således kan en ferie i Harerenden nærmest ikke gå galt uanset vejr og vind.  Og mod syd ligger Lønstrup med masser af arbejdende kunsthåndværkere, gallerier, restauranter, stort supermarked og diverse andre butikker.
Rundt om huset er der slået græs, og ellers ligger området med ekstensiv vegetation. Der er ikke nogen høje træer, for alle vil have udsigt til vandet, men man kan sagtens lave læ på sin terrasse og så sætte glas i toppen, så man ikke mister udsigten. Fra dette hus er der et fint havkig fra stuen og terrassen.
Det sorte træhus med hvide udhæng og vinduer er den traditionelle sommerhusstil, som alle er ude efter. Indretningen er enkel og moderne med hvide vægge og lyse, ludbehandlede lofter, der går til kip. Det har givet plads til 3 soverum  samt en hems med ekstra sovepladser. Stuen og køkkenet er i åben forbindelse med hinanden og den enkle og klassiske indretning er med bløde lædermøbler og pyntelige detaljer.Gulvene er mørke plankegulve med sorte, blanke klinkegulve i køkkenet og hvide klinker på gulve og vægge i begge badeværelser. Det store badeværelse har klinker fra gulv til loft, og en 2-personers spa oven i købet.
Sommerhuset har et indtjeningspotentiale ved udlejning på i omegnen af 80-90.000

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.