Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Fladen Grund 4, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.145.000
Udbetaling: 110.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.303
Netto ekskl. ejerudg.: 7.887
Ejerudgift pr. md. 2.394
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 129 m2
Grundareal: 1350 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1989
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4002

170.000 i lejeindtægt

Dette sydøstlige hjørne af Lønstrup er et fuldt udbygget og godt opvokset sommerhusområde uden gennemgående trafik. Her synker skuldrene lidt længere ned og man kan næsten ikke undgå at komme i feriestemning med en slentretur ind gennem byen og måske helt op til landingspladsen. Lønstrup er en af de få badebyer langs Vestkysten, hvor der er liv hele året. Der er en del arbejdende kunstnere og kunsthåndværkere, der har slået sig ned her, og det giver gæster i byen mulighed for at følge arbejdet i de åbne værksteder.
Grunden:
Huset ligger på en plan, græsbevokset grund med en randbevoksning af fyrretræer. Indkørslen til huset er belagt med grå granitskærver, der står flot til huset. Mod nord grænser grunden op til et lille stykke skov, og man kan godt være heldig at se både ræv og rådyr i området.
Sommerhuset udlejes gennem Feriepartner Danmark (huset har id: 571)og man kan forvente en lejeindtægt i størrelsen 170.000 kroner om året.
Boligen:
Dette sommerhus er et sortmalet træhus med hvide udhæng, døre og vinduesrammer. Taget er i cementsten og der er zinktagrender. Mod øst og mod sydvest er der træterrasser, der er hævet et halvt trin over niveau. Terrassen mod sydvest er delvist overdækket.
Indvendigt er der lyse trævægge og lofter til kip med hvide lister, klinkegulve i opholdsrummene og trægulve på værelserne. Badeværelserne har hvidmalede trævægge og klinkegulve med gulvvarme.
Husets centrale rum er det store opholdsrum med integreret køkken og direkte adgang til begge terrasser, såvel som til poolrummet. Køkkenet har hvide skabe, laminatbordplade og alle bekvemmeligheder. Stuen har gulvvarme og den store brændeovn kan nemt give nogle ekstra grader en kølig aften. Der er derudover installeret varmepumpe i huset, således der altid er en dejlig temperatur.
Der er 2 soveværelser med dobbeltseng samt et værelse med 4 køjesenge. Desuden er der sovemuligheder på de 2 hemse i hver sin ende af huset. Huset har 2 badeværelser. Det mindste har adgang fra opholdsrummet og har bruseniche. Det store badeværelse har adgang fra poolrummet. Det har bruseniche, vaskesøjle, et stort skabsarrangement omkring håndvasken og adgang til saunaen.
Poolrummet har 2-personers spa og et teknikrum med adgang udefra. Som hjælp til opvarmningen med el, er der installeret varmepumpe.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.