Øresundvej 32, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.675.000
Udbetaling: 85.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.299
Netto ekskl. ejerudg.: 6.186
Ejerudgift pr. md. 2.022
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 73 m2
Grundareal: 1271 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1995
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4621

NYHED

Lønstrup er en badeby på Nordjyllands vestkyst, cirka 15 km vest for Hjørring. Ved Hjørring kan man køre på E39, og så er der knapt to timer til Aarhus. Der er omkring 600 fastboende i byen, som har gode, sjove og finurlige butikker og kunsthåndværkere, restauranter i flere prisklasser, dagligvarebutik og i øvrigt en dejlig solnedgangsplads lige ved siden af ophalerpladsen og redningsstationen. I nærheden finder man Rubjerg Knude Fyr, der for et par år siden blev flyttet omkring 70 meter væk fra kanten af skrænten. Derudover kan vi nævne Hjørrings museer og butikker, Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium og Hirtshals museum, Tornby gamle Købmandsgård med legetøj fra da farfar var dreng og meget, meget mere.
Lønstrup har 6 forskellige sommerhusområder. Dette ligger i den sydøstlige del af byen, hvorfra der er omkring et kvarters gang til solnedgangspladsen. Det er godt vokset op, hvilket er med til at give læ, og de fleste af husene har en stor græsplæne - og således også dette. Der er intet til hinder for at slå lidt mindre græs og lade biodiversiteten brede sig. Eventuelt kan man drysse et par frøblandinger af kornblomster eller morgenfruer - og så kan man plukke masser af buketter de følgende år.
Det sortmalede træhus har hvide vinduer og døre, såvel som udhæng og underdæk. Dette gør at vinduerne får mere lys ind, selv under overdækningen. Taget er et eternittag og der er hvide tagrender. Den store træterrasse vender mod syd og er delvist overdækket.
Indvendigt er der vægge og lofter i helt lyst træværk. Enkelte vægge er i vandskuret murvægge Gulvene er klinkegulve i køkken og opholdsrum, mens værelserne har kokostæpper og badeværelset har fliser fra gulv til loft overalt, hvor det er nødvendigt. På badeværelset er der bruser, toilet, et godt skabsarrangement med vaskemaskine og adgang til sauna. En fordelingsgang giver adgang til de tre soverum og har også givet plads til et lille viktualierum. I øvrigt er der en ekstra sovealkove til overnattende gæster, eller som legerum til børn.
Huset udlejes ikke, men burde ved fuld udlejning give en indtjening i omegnen af 60-70.000 om året før skat. Under overskriften Skat/udlejning finder du en kort forklaring på, hvordan skatten beregnes.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.