Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Klitten 1, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 9.750.000
Udbetaling: 490.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 42.406
Netto ekskl. ejerudg.: 36.488
Ejerudgift pr. md. 2.408
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 77 m2
Grundareal: 635 m2
Antal plan: 2
Værelser/stuer: 6 / 2
Byggeår: 2007
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4357

UNIK HAVUDSIGT!

Vi er i Lønstrup - en rigtig dejlig badeby med smalle og krogede gader, små butikker og gode restauranter. Der er liv i byen hele året, til dels fordi der er bopælspligt i midtbyen, men også fordi der faktisk er turister i byen hele året rundt. De tiltrækkes af naturen, den dramatiske kyst, fyret på Rubjerg Knude, feriestemningen og det afslappede gemyt, der hersker overalt. Der er mange kunsthåndværkere, der har slået sig ned her, og man kan ofte få lov at kigge dem over skulderen, når der arbejdes i værkstederne.
Dette herlige sommerhus har en fantastisk beliggenhed med den lille fiskerhavn, hvor fiskerbådene stadig trækkes op på stranden, og badestranden til den ene side og byen til den anden side. Grunden er bevokset med hyben og med flisebelagte terrasser og indkørsel. Niveauforskellene er forstærket med dels kampesten, dels kantfliser, så man har en stort set vedligeholdelsesfri grund - og med hybenbevoksningerne rundt om terrasserne er man faktisk helt ugenert.
Det sortmalede træhus er i 3 plan med entré i underetagen. Herfra fører en trappeopgang til det store køkken/alrum og opholdsafdelingen, hvorfra den sublime havudsigt kan nydes til fulde. Huset har listepaptag, kobbertagrender samt inddækninger og sålbænke også i kobber. Der er hvide, vedligeholdelsesfrie døre og vinduer. Der er klinkegulve i kælder og badeværelser, og ellers laminatklinker. Alle gulve har gulvvarme. De hvide vægge og lofter og lyse møbler gør, at der er et virkelig godt lysindfald i huset. Gavlen mod vest har væg-til-væg og gulv-til-loft vinduer - så man har fuld og uhæmmet havudsigt fra både stuer og køkken. Der er 5 soverum, 2 i stueetagen og 3 i kælder. Det ene værelse anvendes i øjeblikket som depot. Der er badeværelse med brus på begge etager, og det i kælderen har vaskesøjle. Se i øvrigt billederne og plantegningen.
Der er ikke udlejningsaftale for denne ejendom, men den burde ved fuld udlejning kunne give en indtægt i omegnen af 150.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.