Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Anneksvej 14, Skallerup Klit 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.795.000
Udbetaling: 140.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 12.708
Netto ekskl. ejerudg.: 10.538
Ejerudgift pr. md. 2.630
Beliggenhedsby: Skallerup Klit
Boligareal: 75 m2
Grundareal: 5761 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1971
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4202

NYHED

På toppen af indlandsklitten med næsten 180 graders havudsigt ligger dette hyggelige bjælkehus og indbyder til hygge og afslapning. Går man ned gennem området er der ikke langt til Skallerup Seaside Resort, hvor der er masser af aktivitetsmuligheder, hvad enten solen skinner eller det regner. Stranden er bare 5-10 minutter længere væk. Det er for nogle en yndet beskæftigelse at starte ferien med at gå ned og tage en morgendukkert. For de mere kuldskære er det romerske bad i feriecentret måske at foretrække.
Grunden er en næsten plan, græsbevokset grund med en del randbeplantning af høje graner, som ikke forstyrrer udsigten.  I øjeblikket er der slået græs over det hele, så der er god plads til boldspil eller vandkampe, men man kan sagtens nøjes med at slå meget mindre græs. Det vil give plads til vilde blomster og lærkereder, så det er slet ikke at foragte.
Huset er et norsk bjælkehus med sprossede vinduer. Det er sortmalet og vinduesrammerne er røde. Taget er ifølge BBR-meddelelsen et eternittag. Det er belagt med ral, hvilket øger tagets levetid væsentligt. Indvendigt kan man se loftsbjælkerne, da alle lofter går til kip. Indretningen er i lyse farver og en specialitet i den store stue er brændeovnen, der faktisk er indrettet så man kan lave mad eller bage pizza i det øverste kammer.
Indretning og ruminddeling ses iøvrigt bedst af plantegning og billeder.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.