Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Øresundvej 16, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.040.000
Udbetaling: 55.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 4.660
Netto ekskl. ejerudg.: 3.952
Ejerudgift pr. md. 1.881
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 54 m2
Grundareal: 1340 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1984
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4239

SOLGT

Lønstrup er en af få badebyer, der er liv i hele året. Det vil sige, at de fleste forretninger er åbne hele året, der er åbent hos kunsthåndværkere, caféer og restauranter. Byen ligger ca. 15 km vest for Hjørring, så der er nem adgang via E39. For turister er et af de store trækplastre i området det nedlagte fyrtårn på Rubjerg Knude, der indenfor få år kan være nedstyrtningstruet. Her kommer hvert år omkring 350.000 gæster, som nyder udsigten og gyser over, at der er så kort afstand til kanten af klinten. Nogle km nord for byen finder man Skallerup Seaside Resort, der byder på oplevelser for alle aldre. Her er besøgslandbrug, restaurant, vandland, romersk bad, tennisbaner, bowlinghal...
Sommerhuset ligger på en plan grund i den sydlige del af byen, i et helt roligt sommerhuskvarter, hvor man næsten kun hører lærkesangen over markerne - og en gang imellem en plæneklipper fra nabohaven. Der er randbevoksning af forskellige træer og buske og i øvrigt en stor græsplæne. Det står naturligvis én frit for at lade noget af plænen vokse frit og give næring til fugle og insekter.
Ejendommen er et træhus i kraftigt træværk 1-på-2 og med eternittag. Det fremstår matgrønt og med hvide vinduesrammer. Terrassen breder sig på tre sider af huset, så det er muligt at følge solen hele dagen. Det er i øvrigt en indhegnet træterrasse, der er hævet et halvt trin over niveau. Med carporten som ekstra læmulighed har terrassen en fin krog med læ fra tre sider.
 
Boligen indeholder opholds- og spisestue i åben forbindelse med køkkenet, 2 soverum, badeværelse med bruser og et lille udhus, som har adgang udefra. Der er flisegulve i entré, køkken og bad, 3-stavs parketgulv i stuen og faste tæpper på værelserne. Vægge og lofter fremstår i lyst, ludbehandlet træ, og lofterne går til kip, hvilket giver en dejlig rumfornemmelse og et herligt lysindfald i stuen. Der er 2 soveværelser. Udhuset, der hører til carporten er indrettet som anneks med 2 sovepladser. Ifølge BBR-meddelelsen er det et disponibelt rum, der vil kunne registreres som boligareal.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.