Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Rajen 16, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.385.000
Udbetaling: 70.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.319
Netto ekskl. ejerudg.: 5.238
Ejerudgift pr. md. 2.069
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 77 m2
Grundareal: 1473 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2001
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4232

Tornby er en driftig landsby med skole, supermarked og flere butikker. Blandt andet er Tornby gamle Købmandshandel virkelig et besøg værd. Her er legetøj som i bedstefars barndom og mange sjove ting at kigge på for både børn og voksne - og en lille udstilling i et af udhusene. Dyreparken FunPark Hirtshals er god, hvis der er børn med. I retning mod Tornby Strand er der også et par mindre overnatningssteder og en campingplads.
I øvrigt er der kun ganske få km til Hirtshals med masser af butikker. Hjørring ligger et kvarters kørsel sydpå og her er alle muligheder for shopping let tilgængelige, hvad enten det er nyt tøj til fruen eller nye terrassebrædder til handymanden. I øvrigt er Tornby stoppested på Hirtshalsbanen, så der er nem forbindelse til Hirtshals, Hjørring, Frederikshavn, Aalborg og resten af landet.
Huset ligger på en næsten plan naturgrund. Der skal ikke slås græs, så her kan man bare nyde naturen med lærkesang og mågeskrig. Terrasserne, der går næsten hele vejen rundt om huset, er hævet et trin over niveau og indhegnet, så der er fint privatliv.
Ejendommen, der er helt nymalet i en flot mørkeblå farve, fremstår næsten som nyt. Der er plankegulve, vægge og lofter i lyst træværk med fritlagte, hvidmalede spær. Lofterne går til kip med en gennemgående limtræsbjælke som et markant bygningselement.  Indretningen af huset kan i øvrigt ses af plantegningen og billederne. Her skal blot fremhæves det store badeværelse med bruseniche, spa, sauna og vaskemaskine.
Huset udlejes gennem Sol og Strand og bør ved fuld udlejning kunne indbringe mindst 50.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.