Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Hyrdehundsvej 19, Skallerup Klit 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.545.000
Udbetaling: 130.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.698
Netto ekskl. ejerudg.: 9.340
Ejerudgift pr. md. 2.317
Beliggenhedsby: Skallerup Klit
Boligareal: 95 m2
Grundareal: 1872 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1987
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4417

NYHED - fin havudsigt

Ejendommen her findes på den høje del af Skallerup Klit, dvs. før man kører ned ad den gamle kystskrænt til det store feriecenter Skallerup Seaside Resort.
I området er der mange gode ting at se. Der er nogle få minutters gang til stranden. Fra Vennebjerg Kirke er der en vid udsigt over den vestlige del af Hjørring Kommune. Lønstrup byder på gode restauranter, keramikere, glaspustere, smykkekunstnere - mange arbejder hele året, så man kan kigge på processerne, dagligvarebutik og frisk fisk på ophalerpladsen ved redningsstationen. Rubjerg Knude Fyr har en endnu bedre udsigt, selv om det i efteråret 2019 blev flyttet 70 m væk fra kystskrænten. Hjørring (10-12 km) og Hirtshals(20 km) har gode shoppingmuligheder. E39 skærer sig gennem Nordjylland lige øst for Hjørring, og ad den er der lige omkring to timer til Aarhus, så vi er faktisk ikke så langt ude her.
Grunden er let kuperet og græsbevokset med et par høje træer, der ikke tager udsigten. Mod syd og til dels mod vest er der åbne områder, marker og et lille åløb. Mod nord har man resten af sommerhusområdet, for dette hus er det næstsidste på den yderste vej i området, så der er absolut ingen trafikstøj. Kigger man direkte mod vest, har man udsigt mod Harerenden, der ligger nord for Lønstrup, og kigger man mod nord, kan man se kysten og Vesterhavet.
Huset er bygget med terrasser i de gode vinkler. En morgenterrasse mod sydøst, og den store terrasse og de store vinduespartier mod nordvest. Terrassen mod nordvest er i flere niveauer, indrettet efter husets arkitektur. Her er nemlig en forsænket opholdsstue med brændeovn. Resten af huset er i et niveau, 4 trin op fra opholdsstuen, og med direkte udgang til terrassen fra spisestuen og det største soveværelse. Køkken og spisestue er adskilt af en halvmur. Køkkenet er i øvrigt fra 2009. Der er 3 soverum med dobbeltsenge og et stort badeværelse med spa og sauna. Endelig er der en hems, hvor der er plads til leg og ophold. Fra Master-soveværelse og spiseafdeling er der en imponerende havudsigt gennem de stpore panoramavinduer.
Huset udlejes gennem Sol og Strand, hus nr. 10-7015 og har et indtjeningspotentiale på 70-85.000. Faktiske tal for udlejning de seneste år kan fremskaffes.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.