Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Carinvej 1, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.245.000
Udbetaling: 115.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.480
Netto ekskl. ejerudg.: 8.172
Ejerudgift pr. md. 3.572
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 103 m2
Grundareal: 2592 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 2
Byggeår: 1971
Ombygningsår: 1994
Sagsnr. FH4511

NYHED med havkig

Tornby Strand har en fantastisk strand med klitter hvor man kan nyde Vesterhavet og er tæt på skov med gode gå ture. Der er ikke langt til Hirtshals, hvor der er et bredt udvalg af butikker, restauranter og kulturelle attraktioner.. Nordsøen Oceanarium har nok at kigge på for hele familien og på Hirtshals Museum er der fine udstillinger om fiskeriet og livet i Hirtshals i gamle dage.
I gåafstand er Fun Park med aktiviteter for hele familien Besøg Hirtshals Fyr og  Bunkermuseet med udgravede bunkers fra 2. verdenskrig, hvor de var en del af "Atlantvolden". Af andre udflugtsmål i området kan nævnes Fårup Sommerland,  Tversted-søerne, Ørnereservatet, Skagen...
Sommerhusområdet ved Tornby ligger i kuperede klitbakker med lav bevoksning - mest af marehalm og lidt hyben eller gråris. Carinvej ligger i den sydlige del af området ud mod en lavning, hvorigennem der løber en lille bæk - hvilket er med til at give et fint havkig. Der er kun græs lige rundt om huset, så det er ikke havearbejde, man skal bruge tid på.
Det gråmalede sommerhus er oprindelig bygget i 1971 og om- og tilbygget i 1994. Det er løbende vedligeholdt, så alt fremstår i bedste stand. Der er terrasser på 3 sider af huset, øst, syd og vest, så det er muligt at følge solen hele dagen. Mod syd  er del af  terrassen overdækket.
Huset indeholder i den oprindelige del et kombineret rum med køkken, alrum og stue, et værelse, entré, bad og sauna. Tilbygningen indeholder en stor stue (der kan bruges som ekstra værelse med pt. 4 sovepladser), rummeligt soveværelse samt en hems med yderligere sovepladser.
Indretningen er lys og venlig med hvidmalede eller ludbehandlede lofter og vægge, lyse plankegulve og hvide køkkenskabe med en lysegrå laminatbordplade.
Tilbygningen mod vest ligger lidt højere med tre trin op fra husets oprindelige del. Det giver havudsigten et ekstra nøk på kvaliteten.
Ejendommen udlejes og kan  i sin nuværende stand udlejes for omkring 60-80.000 om året til ejer før skat.
2 udhuse med i alt 14 kvm. fremgår ikke af grundplanen. Begge udhuse er tilbygninger på huset.
I henhold til bbr-meddelelsen skal der ske kloakering ved ejerskifte. Anslået omkostning i alt kr. 50.000

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.