Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Nordkapvej 7, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.660.000
Udbetaling: 85.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.908
Netto ekskl. ejerudg.: 6.027
Ejerudgift pr. md. 2.418
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 91 m2
Grundareal: 1886 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2003
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4467

SOLGT!

Dette sommerhus ligger centralt i den populære badeby Tversted, som er smukt placeret ud til Tannisbugt. Området er populært på grund af den gode strand, de udstrakte skovområder med gode vandre- og cykelstier, og ikke mindst nærheden til gode oplevelser i hele Nordjyllend. Der er en god halv time til skagen, ti minutter til Hirtshals - og der er dagligvareforretning og gode butikker i byen. Hvis man interesserer sig for strikvarer, har man måske hørt om Marianne Isager, som designer strikvarer og sælger bl.a. egne produkter og designs samt diverse brugskunst fra sin gårdbutik lidt uden for Tversted.
Vi har en nogenlunde plan, græsbevokset grund med randbeplantning, Huset er det yderste i rækken, så der er ingen trafik omkring ejendommen - det skulle da være et rådyr eller en fasan. Hvis man vil give naturen lidt friere tøjler, er det let at indskrænke græsplænen lidt, så der bliver plads til vilde blomster og insekter.
Huset udlejes gennem Feriepartner Tversted med nr: TV1107, i øjeblikket for omkring 70.000. Hvis man udnyttede det maksimale udlejningspotentiale, burde der være en indtægt på 90-105.000 pr. år.
Det helt nymalede sommerhus fremstår knivskarpt og velindrettet. Der er 3 soverum med hver 2 sengepladser, og der er mulighed for et par ekstra på hemsen.
Husets centrale rum her helt naturligt opholds- og spisestuen, der er i god forbindelse med køkkenet - kun adskilt af en halvmur. Gulvene er plankegulve, vægge og lofter i lyst, ludbehandlet fyrretræ og vinduesrammer og synlige spær er hvidmalede. Med store vinduespartier trækkes der meget lys ind i rummet. En markant detalje er den store limtræsbjælke, der bærer tagkonstruktionen, og som støttes af den store søjle/stolpe midt i rummet.
Huset har et stort badeværelse med spa og sauna og dertil et ekstra toilet. Der er delvist overdækkede terrasser både mod nord og sydvest.
Med adgang udefra er er et fint bryggers med håndvask, vaskemaskine og tørretumbler. Der findes også en carport med redskabsrum. Huset opvarmes primært med en luft-til-luft varmepumpe, som suppleres med elradiatorer. Dertil kommer den store brændeovn i stuen.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.