Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Harerenden 7, Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.790.000
Udbetaling: 90.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.063
Netto ekskl. ejerudg.: 6.697
Ejerudgift pr. md. 2.099
Beliggenhedsby: Harerenden
Boligareal: 68 m2
Grundareal: 1000 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 2007
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4182

SOLGT

Vi befinder os i det meget populære Harerenden område hvor de 240 grunde, som det eneste sted i Danmark, er samlet i et I/S selskab, så hvert hus og grund er en selvejet anpart, med stor gensidig respekt for det omkringliggende område ved huset, af både ejere og lejere.
Området grænser op til Lønstrup mod syd. Området ligger få km. vest for Hjørring og således og Motorvejen. Således prima tilkørselsforhold til ejendommen hvor der i øvrigt også dagligt kommer bus. Få km. mod nord ligger det meget populære Skallerup Sea-Side Resort hvor der findes et utal af aktivitetsmuligheder. For alle aldre findes der skønne attraktive fristelser og således kan en ferie i Harerenden nærmest ikke gå galt uanset vejr og vind. 
Huset ligger helt ud til 1. klit med en formidabel havudsigt, 5 min. til stranden, 1 min. til købmanden/bus etc. Der er tillige gåafstand ind til Lønstrup by`s skønne restauranter og kulturelle attraktioner.
Vi har at gøre med et bund solidt vinkelhus på hus på i alt 68 m2 med tilhørende anneks/udhus på i alt ca. 8 m2. Huset er opført i sortmalet træværk, liste tag pap tag, hvide sprosse termovinduer.
Der er anlagt store klinkebelagte solterrasser som tilmed er indhegnet. Således kan solen følges i hele døgnets 24 timer. Der er et soverum med dobbeltseng, et med 2 køjesenge samt en stor børnehems til mindst 2 børn. Dejligt køkken i forbindelse med opholdsstue. Køkkenet er med al moderne og komfortable herligheder. Stort opholdsrum med sofagruppe, spiseafdeling, skøn og effektiv brændeovn og endelig indgangsparti med adgang til badeværelset med brus.
Udlejning:
Der vil være helt optimale udlejningsmuligheder og ved en 100 % udlejning via bureau og med optimale betingelser vil der kunne forventes op til kr. 100.000,00 til ejer før skat.
Huset er p.t. udlejet gennem bureau.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.