Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Svinkløvvej 13, Skallerup Strand 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.575.000
Udbetaling: 80.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.440
Netto ekskl. ejerudg.: 5.714
Ejerudgift pr. md. 2.143
Beliggenhedsby: Skallerup Strand
Boligareal: 59 m2
Grundareal: 1296 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1984
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4488

SOLGT

Skallerup Strand ligger umiddelbart syd for Skallerup Seaside Resort helt ud til vandet. Et herligt, lukket område. På cykel er er  ca. et kvarter til Lønstrup, og på Skallerup Seaside Resort er der mange gode faciliteter, som naboerne også kan benytte mod betaling. Der er badeland, Romersk bad og wellnescenter, legeland, tennisbaner, badmintonhal, udendørs boldbaner, junglesti, mountainbikerute, besøgslandbrug, foruden købmand og restauranter.
Grunden er en næsten plan naturgrund, der mest er græsbevokset med enkelte buskadser af hyben, der er lidt højere. Der er 60 meter til stranden, og der er ingen huse til at forstyrre havudsigten. Selv uden kikkert kan man følge lidt med i trafikken til Hirtshals Havn - blandt andet kan man se Norgesfærgerne. Den højeste lyd herude er havets brusen. Havudsigten fra både hus og grund er helt enestående.
Det grønmalede træhus har eternittag og døre og vinduer er malet i en mørkere grøn med hvide stafferinger. Der er træterrasser på tre sider af huset, en indhegnet morgenterrasse mod øst, en delvist overdækket mod syd og en åben terrasse mod vest - så man kan nyde solen hele dagen. Alle terrasserne er i træ og i niveau med husets gulve.
Husets centrale rum er den store stue, der er i åben forbindelse med køkkenet. Herfra er der direkte udgang til både morgenterrassen og terrassen mod syd. Et værelse har direkte adgang fra stuen og via en fordelingsgang er der adgang til de to andre værelser samt husets badeværelse, der har håndvask, bruser og toilet. Der er laminatgulve overalt, dog klinkegulv på badeværelset. Et soverum har dobbeltseng, det andet har 2 enkeltsenge, og det sidste har køjesenge, så der er i alt 6 sovepladser. Med adgang fra terrassen er der et redskabsrum med plads til havemøbler og hynder m.m.
Huset opvarmes primært med en luft-til-luft-varmepumpe og desuden med en brændeovn. Der er elpaneler i soverummene til eventuelt supplement.
Huset udlejes ikke. Hvis det stod til fuld disposition for et udlejningsbureau, burde det give en indtjening i omegnen af 60-70.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.