Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Harerenden 84, Harerenden/Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.000.000
Udbetaling: 100.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.344
Netto ekskl. ejerudg.: 7.281
Ejerudgift pr. md. 3.200
Beliggenhedsby: Harerenden/Lønstrup
Boligareal: 96 m2
Grundareal: 1259 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2004
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4406

SOLGT!

Herude i det yderste hjørne af Harerenden er der fred og ro. Der er ingen gennemgående trafik, og stien mellem Lønstrup og Skallerup går nede ved vandet, så man er stort set uforstyrret. Oven i købet ligger nr. 84 ved enden af en blind stikvej og med direkte kig til indlandsklitten, der hæver sig en del meter lige sydøst for ejendommen. Der er 2 dejlige terrasser, en mod sydøst og en mod sydvest. Begge er indhegnede, og den mod sydvest har ekstra afskærmning med glas mod vest, så man kan nyde solnedgangen og det fine havkig og stadig sidde i læ. Der er sørget for, at græsset ikke kan gro helt ind til huset med et lag granitskærver.
Grundstykket er nogenlunde plant og stort set vedligeholdelsesfrit. Man kan slå lidt græs for at give plads til leg eller parkering, men ellers kan man læne sig tilbage og nyde naturen. Huset ligger på egen grund, men er medlem af Harerendenforeningen, hvilket betyder, at man er med til at betale til den kystsikring, der siden 80-erne har sørget for, at der ikke er faldet huse i vandet hér.
Det sorte træhus er bygget i kraftigt 1-på-2 træværk med hvide plastvinduer og -døre, hvide udhæng og et tag i cementsten. Indvendigt er der overalt klinkegulve med gulvvarme. Vægge og lofter er i helt lyst, høvlet fyrrustik, og der er lofter til kip i alle rum, undtagen de rum, der har hems ovenover. Huset har jordvarmeanlæg og står altid med 20 graders varme - men bruger ikke over 5.000 kWh om året.
Det store opholdsrum, der er i åben forbindelse med køkkenet, er husets centrum. Gennem en fordelingsgang er er adgang til to af soverummene samt de 2 badeværelser. Det ene badeværelse har bruseniche, toilet og rigtig god opbevaringsplads, det andet har en 2-personers spa, adgang til sauna og desuden vaskemaskine og tørretumbler.
Ejendommen udlejes via Feriepartner Lønstrup og burde ved fuld udlejning kunne indbringe 90-100.000 om året.
Inventar medfølger kun i henhold til skriftlig aftale. Liste over inventar, der ikke medfølger, kan rekvireres af seriøs køber.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.