Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Lundrenden 1, Lønstrup / Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.350.000
Udbetaling: 120.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.951
Netto ekskl. ejerudg.: 8.580
Ejerudgift pr. md. 2.739
Beliggenhedsby: Lønstrup / Harerenden
Boligareal: 84 m2
Grundareal: 1215 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1980
Ombygningsår: 1997
Sagsnr. FH4530

NYHED - Købsaftale underskrevet!

Harerenden er et helt specielt kvarter i den nordlige udkant af Lønstrup. Her er omkring 240 sommerhuse gået sammen i et fællesskab for at bevare områdets karakter og den uspolerede natur. Her er ingen markerede skel og husene føjer sig ind i landskabet, så rigtig mange af husene har havudsigt. Man må godt slå græs rundt om huset, men ellers er der intet havearbejde. Til gengæld er havudsigten god og trafikken i området er meget begrænset.
Området her er kystsikret i 80-erne, og det er muligt at gå i vandet næsten lige ud for huset. Langs vandet strækker sig en cykel- og gangsti, der går fra Lønstrup i syd til Skallerup Seaside Resort i nord. Begge steder er der masser at se og opleve.
Det grønne træhus har tag i cembrit, hvide døre og vinduesrammer og er malet i en dejlig støvetgrøn nuance. Indvendigt er der lyst og venligt med hvide limtræsbjælker og vægge og lofter i let patineret fyrrustik. Der er faste tæpper på gulvene i opholdsrum og værelser, mens der er kork på gulvet i køkkenet, og klinkegulve i baggang og badeværelse. Det centrale rum i huset er selvfølgelig stuen, der har direkte udgang til terrassen, og både fra stuen og i øvrigt de vinduer, der vender mod vest og nord kan man se vandet. Køkkenet er kun adskilt fra stuen af en halvvæg, så der er god kontakt, uanset hvor man er. En halvåben mellemgang giver adgang til husets tre soverum og badeværelset. I det hele taget er kvadratmetrene udnyttet meget effektivt. Det mindste af værelserne benyttes i øjeblikket som kontor, men det kan for små midler indrettes til køjerum, så der bliver 6 sovepladser.
Lønstrup er en dejlig badeby på Nordjyllands vestkyst, ca. 15 km vest for Hjørring. Ved Hjørring rammer man E39, og så er der egentlig kun en time til Aalborg og et par timer til Århus. Der er gode oplevelser i området, bla.. Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland, Ørnereservatet, Skagen...
Huset udlejes ikke. Ved fuld dispositionsret for et udlejningsfirma og med tre soverum ville huset kunne give en indtjening på i omegnen af 60-70.000 om året brutto.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.