Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Marensvej 13, Grønhøj 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.295.000
Udbetaling: 65.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.023
Netto ekskl. ejerudg.: 4.954
Ejerudgift pr. md. 2.426
Beliggenhedsby: Grønhøj
Boligareal: 125 m2
Grundareal: 2500 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1966
Ombygningsår:
Sagsnr. FH3927

Området hedder Grønhøj og er meget søgt som ferieområde for folk, der vil være ugenert ude i klitten. Alligevel er der kun kort vej til f.eks. Feriehotel Grønhøj strand med helårsåben købmand, restaurant, badeland og en stor udendørs legeplads. Den nærmeste by er Ingstrup, der i øjeblikket markedsfører sig som "bogby". På Ingstrup Mejeri kan man smage på osten, før man køber den. Derudover er der udmærkede indkøbsmuligheder i Saltum mod syd eller i Løkken mod nord, der også byder på flere gode restauranter. Fra sommerhuset kan man gå ad en lille sti til stranden, så man behøver ikke komme på asfaltvej til stranden. Turen tager højst 10 minutter.
 
 Grunden
 Grunden er stort set plan og for størstedelens vedkommende græsbevokset med enkelte buskadser af hyben og nåletræer. Grunden er stort set vedligeholdelsesfri, man skal bare slå det område, hvor man vil have græsplæne.
 
 Udlejning
 Huset udlejes gennem Nordvestkysten feriehusudlejning og kan ved fuld udlejning indbringe 35-45.000 kroner om året.
 
 Boligen
 Lidt atypisk for et sommerhus er dette hus muret i gule sten og med gråt eternittag. Indvendigt er der gasbetonvægge, der er tapetserede og hvidmalede. Lofterne er overalt hvidmalede. I stuen er der træloft, i køkken og værelser er der gipsplader. Stuen, der er med gulvtæppe, vender mod syd. Herfra er der fra det store vestvindue et fint havkig. Mod øst er der udgang til terrassen, der ligger dejligt i læ for vestenvinden. Terrassen er i 2 niveauer, hvor det øverste niveau er på højde med stuen, resten 3 trin lavere og i niveau med grunden. Køkkenet er helt adskilt fra stuen. Det er et næsten nyt, hvidt elementkøkken med grå laminatbordplade og nye hvidevarer overalt. Husets badeværelse har toilet, badekar med bruser og et fint lille håndvaskarrangement med granitexbordplade og underskab. Køkken, bad og entré har mørkegrå klinkegulve. Der er 2 værelser med hver 2 senge og et værelse med en enkeltseng. Alle tre værelser har trægulve.
 Endelig er der et kælderrum med klinkegulv, vaskemaskine og dartspil.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.