Kirkedalsvej 9, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.295.000
Udbetaling: 115.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.601
Netto ekskl. ejerudg.: 8.379
Ejerudgift pr. md. 2.440
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 123 m2
Grundareal: 1473 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1970
Ombygningsår: 2007
Sagsnr. FH4314

Særdeles velholdt sommerhus med god beliggenhed få hundrede meter fra by og hav.
Huset er opført i lærketræ med mahognivinduer og er derfor nemt at vedligeholde.
Huset er udstyret med  et 8 kw solcelleanlæg der dækker alle forbrugsudgifter til lys og varme og egner sig derfor også  fint til helårsbolig.
Sommerhusets ejere bor  selv i huset, og deres personlige  indretning mærkes i hele~sommerhusets atmosfære.  Man træder ind i~sommerhuset gennem en for  gang og derfra ind i spisestuen, som er i åben forbindelse med køkkenet.  Gennem franske døre kommer man videre ind i opholdsstuen hvor der er loft til kip og som i spisestuen en brændeovn.
Der er installeret varmefordeler, så varmen fra brændeovnen på den måde kan fordeles rundt i ~huset. For enden af opholdsstuen ligger et værelse med to enkeltsenge og en trappe op til hemsen med en dobbelt sovesofa. Det store soveværelse med udgang til terrasse ligger i den modsatte ende af huset. Værelset har loft til kip. I den afdeling er der yderligere god plads med et stort værelse, walk-in og plads til at udfolde sig kreativt.  I hele huset er der et dejligt lysindfald fra vinduerne og en god udsigt.
Sommerhuset ligger på en dejlig charmerende grund med græsplæne og  i let kuperet terræn med godt udsyn og rigt dyreliv.   Næsten hele vejen rundt om huset er der anlagt træterrasse, så det altid er muligt at finde sol og læ
Huset ligger meget centralt og ugeneret på en blind vej, med kun en kort gåtur til Lønstrups karakteristiske snoede hovedgade, der er fyldt med kunsthåndværkere, gallerier, cafeer og shoppingmuligheder. Og med kun 300 meter til havet kan man gå langs kysten forbi  Mårup Kirke og videre  op ad kæmpeklitten Rubjerg Knude.
Huset er tilmeldt udlejning og burde kunne generere en indtjening på 60-80.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.