Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Havblikket 7, Nørlev 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.395.000
Udbetaling: 120.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 11.264
Netto ekskl. ejerudg.: 9.330
Ejerudgift pr. md. 2.421
Beliggenhedsby: Nørlev
Boligareal: 100 m2
Grundareal: 1754 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2012
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4060

Midt i det smukke klitområde af historiske indlandsklitter og det let kuperede hedelandskab med lyng og hybenbuske ligger Havblikket 7. Klitterne er skabt af vejr og vind og det sjældne landskab er fredet, men offentligt tilgængeligt på afmærkede stier. Bag klitterne mod vest ligger også den dejligt brede sandstrand og Vesterhavet, der indbyder til badning og vandreture. Cykelruterne er blomstrende og gennem de charmerende feriesteder når du helt ud til Rubjerg Knude Fyr, hvor der er en enestående udsigt. Nørlev er et godt feriested når du har brug for rolige omgivelser, med en alsidig natur og mangeartede oplevelser og aktiviteter med familien. Og så er der kun 2 km til Skallerup Seaside Resort som med sine mange aktivitetsmuligheder er blevet kåret til Danmarks bedste feriested flere gange.


Grunden:

Stor grund på 1.754 m2 i kuperet terræn. Grunden ligger ud i ekstensiv natur med tjørn, græs, hyben m.v. På træterassen som snor sig rundt huset. Er der optimal mulighed for gode sol-og-læforhold.


Boligen:

Flot nyopført arkitekttegnet fritidshus i gode materialer. Entre/fordelingsgang som fører til et stort åbent opholdsrum med store vinduespartier. Her er et stort spisebord med plads til 8 personer. Flot køkken i stålelementer og granitbordplade og med alt i udstyr.

Stuen er hævet i forhold til resten af huset, hvilket er en lækker detalje og derudover giver en ekstra dimension til den flotte udsigt over Nørlev og Vesterhavet. Her er sofagruppe, store vinduespartier, hi-fi, brændeovn samt udgang til terrasserne. Over stuen er der i åben forbindelse en udkigsstue/hems. Der er 3 værelser med i alt 7 sovepladser.

Stort lækkert badeværelse med flot skabsarrangement, nedsænket spa og rummelig sauna. Et superlækkert hus med alt i komfort.

Udlejning:

Huset har et udlejningspotentiale anslået til kr. 80.000 (årligt)

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.