Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Nyborgvej 16, Fårup Klitbakker 9493 Saltum

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.700.000
Udbetaling: 85.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.513
Netto ekskl. ejerudg.: 7.925
Ejerudgift pr. md. 2.358
Beliggenhedsby: Fårup Klitbakker
Boligareal: 98 m2
Grundareal: 1567 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 1
Byggeår: 1974
Ombygningsår: 1991
Sagsnr. FH4097

SOLGT

Denne pragtfuldt beliggende sommerbolig med sjæl og charme ligger i Fårup Klitbakker –  nord for Blokhus. Det bedst beliggenhed hus i området til  prisen. Huset ligger højt i terrænet og med en flot havudsigt ned over det imponerende og flotte klitlandskab. Der findes flere gangstier til stranden –  der kun ligger ganske få min. gang fra huset. Ejendommen udmærker sig tillige ved, at der udover den flotte udsigt også er prima sol og læ forhold og at vi taler om en ren naturgrund med ekstensiv vegetation og dermed helt vedligeholdelses fri. Man kan færdes ugenert på grunden. Der er fine tilkørselsforhold til ejendommen –  nærmest motorvej a39 til døren. Ejendommen er hjemmehørende i Jammerbugt Kommune og med postnummer 9493 Saltum. Få min. gang til det ekstremt populære Fårup Sommerland, få min. kørsel til Blokhus i syd og Løkken / Lønstrup i Nord. Kort rigtig mange attraktioner indenfor kort gå og køreafstand –  men primært en helt fantastisk flot natur –  fremfyldt og sommerligt.
 
 Opført i grønmalet træværk 1 på 2, brunt cementstens tegltag, hvide termo vinduer, døre og have/udestue. Alt således opført i gode solide materialer. Skøn flisebelagt sol terrasser samt lukket bil garage og indgangs stier. Boligen er rationel indrettet herunder særligt køkken-alrum i åben forbindelse med opholds og spisestuen. Ask parket gulv i hele huset på nær bad. Derudover 4 soveværelser. Hyggelig udestue ligeledes med udsigt til Vesterhavet –  her kan en sommerferie næppe gå helt galt! Se i øvrigt vedlagte indretningsplan samt fotos.
 
 Garage:
 
 Lukket bilgarage/depotrum opført i samme stil og materialer som hoved huset og praktisk placeret få meter fra indkørslen.
 
 Udlejning:
 
 Der er p.t. nogen udlejning gennem bureau –  som kan fortsætte evt. opsiges, såfremt det måtte ønskes. Et estimat på hvad den maksimale nettoindtjening vil være ca. 60 til 70.000,00 årligt.   
 
 Øvrigt:
 
 Se mere på www.hedegaard-madsen.dk

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.