Ved Stranden 31, Nørlev Strand 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.395.000
Udbetaling: 120.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.164
Netto ekskl. ejerudg.: 8.762
Ejerudgift pr. md. 1.704
Beliggenhedsby: Nørlev Strand
Boligareal: 56 m2
Grundareal: 625 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1957
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4545

Herlig havudsigt

Nørlev Strand ligger på Nordjyllands vestkyst mellem Lønstrup og Hirtshals. Der er omkring 15 km til Hjørring, hvor man kan køre på E39, og så er der en times tid til Aalborg og to til Aarhus. Når man kommer til Nørlev og kører ned ad den gamle stenalderkystskrænt, så føles det lidt som om skuldrene synker et par millimeter, og man kommer i feriestemning, når man kigger ud over de mange tage og flagstænger, hvor Dannebrog ofte er hejst.
Der er shoppingmuligheder nogle få minutter mod syd på Skallerup Seaside Resort, hvor der i øvrigt er masser af aktivitetsmuligheder for store og små. Nogle aktiviteter kan kun benyttes af centrets beboere. Derudover  kan man besøge Nordsøen Ocanarium i Hirtshals, Fårup Sommerland ved Blokhus, Rubjerg Knude Fyr og Lønstrup by ligger bare få km mod sydvest, Hjørring og Hirtshals byder på shopping og kulturoplevelser, Skagen, Ørnereservatet, ...
Grunden her er en svagt kuperet naturgrund  med lidt vildtvoksende krat, græs og marehalm. Der slås græs på et lille stykke, men ellers er der ingen vedligeholdelse. Der er et minut at gå til stranden, hvor der er etableret kystsikring. Her er alle engangsbetalinger foretaget, men det forudses, at der kommer et årligt bidrag, sandsynligvis over ejendomsskatten. Ydermere kommer der krav om kloakering.
Det lille sorte hyggebo er et træhus med tag af cembrit. Mod syd og øst er der flisebelagte terrasser, som er indhegnede og den ene er desuden delvist  overdækket og med vinduer mod vandet, så man kan nyde havudsigten, og stadig sidde i læ. Der er også en solnedgangsterrasse på vestsiden af huset, hvorfra havudsigten er aldeles betagende. Husk: Du har faktisk ikke set en solnedgang, før du har set solen gå ned i havet.
Indvendigt er der plankegulve i opholds- og soverum, dog med fast tæppe på det ene. Der er gode vinduespartier i stuen, som naturligt er orienteret mod vandet. Huset indeholder 3 soverum, og desuden er der en hems med plads til leg, ophold, og evt. som ekstra sovepladser i en snæver vending.  Køkkenet er med helt lyse skabslåger og med en lysegrå laminatbordplade, og det indeholder de essentielle hvidevarer: komfur, emhætte og køleskab med en lille fryser. Badeværelset har fliser på væggene og vinyl på gulvet. Her findes også husets vandvarmer. Huset opvarmes med el. Dertil kommer en luft-til-luft varmepumpe og den gode brændeovn i stuen kan hurtigt give nogle ekstra grader.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.