Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Mejsevej 11, Furreby 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 4.235.000
Udbetaling: 215.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 17.750
Netto ekskl. ejerudg.: 15.500
Ejerudgift pr. md. 3.112
Beliggenhedsby: Furreby
Boligareal: 148 m2
Grundareal: 1650 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 2012
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4420

SOLGT

Løkken er en dejlig badeby på Nordjyllands vestkyst. Der er en god bymidte med gågade om sommeren, mange butikker og gode restauranter - prøv f.eks. en "Steak on a stone" i restaurant Søborg - bolsjeriet laver slik i åbent værksted - hver torsdag i sommersæsonen er bymidten fyldt op med kræmmere, som sælger glaskunst, legetøj, tøj, "lopper", brugskunst og alt hvad hjertet ellers kan begære. Løkken bryghus laver egne specialøl og serverer dem gerne i restauranten til virkelig god mad. Der er flere store dagligvarebutikker, så man kan få næsten alt i Løkken. North Shore Surf er et nyt tiltag, en surfskole, der tiltrækker mange mennesker - både begyndere og øvede surfere. Mange familier i Løkken har et badehus, som står på stranden fra midten af maj til midten af september - faktisk er der over 500 badehuse på stranden. Det er et særpræget indslag i badelivet, som man ikke finder ret mange steder i landet. Byen har omkring 1.600 fastboende, så der sker noget året rundt.
Af andre byer i området kan nævnes: Lønstrup med smalle og krogede gader, hvor Rubjerg Knude Fyr var det store trækplaster i efteråret 2019, da det blev flyttet 70 m væk fra kanten af klinten, Blokhus med mange restauranter, sommerkoncerter med store navne om torsdagen, Brønderslev med god shopping, rhododendronpark, flere restauranter mm. og endelig Hjørring, der er en af Nordjyllands største byer.
Mejsevej ligger i  Furreby, lige op ad Løkken. Der er stisystem, så man kommer ind til centrum af byen på 10 minutter til fods eller 3 minutter på cykel. Der et et minut til vandet, og huset ligger i anden række fra vandet, så der er flot havudsigt både fra huset og terrassen. Nordvestterrassen, der er i to niveauer og delvist overdækket, er som skabt til at se solnedgange om sommeren, og det skulle alle opleve. Man har ikke set en solnedgang, før man har set solen gå ned i vandet. Himlens og solens farvespil i vandet er aldrig ens, så det er en ny oplevelse hver dag. Den anden terrasse vender mod syd/øst og her er morgensol og bedre læ, idet terrassen også er delvist indhegnet. Der er i øvrigt lagt fliser hele vejen rundt om huset, og der er slået græs på det meste af grunden, så der er et fint område til leg og boldspil. Mod nord er der lidt bevoksning i skel og mod vejen er der etableret en græsbevokset vold, men der er i forvejen meget lidt trafik, da vejen ender blindt. Grunden er næsten plan.
Det sorte sommerhus er næsten nybygget (2012) og fremstår totalt velholdt og i gode materialer, Miele hvidevarer, Philippe Starck toiletter m.v. Der er i alt 148 boligkvadratmeter og dertil en 33 kvadratmeter stor, integreret garage. Ejendommen er opført i kraftigt 1-på-2 træværk og har sorte vinduer, kobbertagrender og listepaptag. Faktisk er listepaptag et af de mest holdbare tage, og det eneste, der kan fås 15 års garanti på. Huset har en luft-til-vand varmepumpe, som er meget økonomisk, og derfor er hele huset også med vandbåren gulvvarme. Huset er bygget i flere niveauer for at få mest muligt ud af havudsigten. Det vil sige, at der ved entreen er et badeværelse med bruser, 2 soverum og et aktivitetsrum med bordfodbold, billardbord mm. og går man nogle skridt op, står man i opholdsafdelingen, hvor der desuden er 2 soverum samt et badeværelse med spa og sauna. Saunaen er lidt speciel - den har glasvægge!  Endelig er der en stor hems (17 m2) med fuld ståhøjde, der kan benyttes til ophold og leg, men også som ekstra soverum, hvis det er nødvendigt. Indretningen er stilren, med sorte klinkegulve overalt og hvide, vandskurede vægge og hvide, lydabsorberende lofter indvendigt. Møbleringen er holdt i sort, hvidt og stål, og med enkelte indslag af pastelfarver. Alt i alt et harmonisk og moderne sommerhus, hvor der er plads til en stor familie, eller to mindre, der holder ferie sammen.
Huset udlejes gennem Dancenter med nr. 40879. Der er netop nu reserveret ophold for næsten 165.000 for 2020-sæsonen og der var en dokumenteret lejeindtægt på over 170.000 brutto i 2019.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.