Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Revlingrenden 39, Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.070.000
Udbetaling: 55.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 4.358
Netto ekskl. ejerudg.: 3.864
Ejerudgift pr. md. 1.506
Beliggenhedsby: Harerenden
Boligareal: 52 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1962
Ombygningsår: 1997
Sagsnr. FH4212

SOLGT

Dejligt hyggebo med HAVKIG!!
Lønstrup er en af vestkystens bedste badebyer. Her er ro og fred, selv om byen summer af liv hele sommeren - for alt foregår i et mageligt tempo. Byen er fuld af arbejdende kunsthåndværkere, gallerier, modebutikker og restauranter i mange prisklasser, hvor du kan få alt fra en fiskfanget rødspætte til høj gastronomisk kvalitet.
Revlingrenden er en del af det store område nord for Lønstrup, der hedder Harerenden. Harerenden er et I/S, hvor hver husejer har en ideel anpart. Det betyder, at man råder over et umatrikuleret areal på ca. 1.000 m2 med et byggefelt på 10x16 m, hvor der må være i alt 100 m2 under tag. Derudover er man med i fælles kystsikring - der er ikke skredet huse i vandet på denne strækning i mands minde - og fælles vedligeholdelse af vejene i området. Der er i det daglige ingen forskel på at bo i et hus på egen grund og en Harerenden-grund.
Vi har her et dejligt, sortmalet træhus i blokhusbrædder med hvide vinduer, udhæng og plasttagrender. Huset har en fin stue i åben forbindelse med køkkenet og havestuen. De mange vinduer næsten hele vejen rundt giver et fantastisk lysindfald, og med hvide vægge og lofter er man sikker på at få et godt skud D-vitaminer. Køkkenet har alle faciliteter, herunder opvaskemaskine. Der er 2 soverum, det ene med dobbeltseng, og det andet har fået 2 køjesenge i stedet for den fotograferede sovesofa, altså 4 regulære sovepladser. Dertil kommer, at der er mulighed for at etablere et par sovepladser i stuen eller udestuen. Husets badeværelse har bruser og ny vaskemaskine. Terrassen er hævet et halvt trin over niveau og indhegnet for at give lidt mere læ og privatliv. En del af terrassen er desuden overdækket, hvilket holder lidt på varmen om aftenen. Fra terrassen er der et dejligt havkig.
Huset udlejes ikke, ved fuld udlejning burde det kunne indbringe omkring 40.000.
Der er lavet planer for udbygning af ejendommen med et ekstra soverum med 4 sovepladser samt et badeværelse mere, disse følger med i handlen. Hvis disse planer realiseres, ville huset kunne generere en indtjening på 70-75.000 ved udlejning.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.