Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Gindrupvej 35, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 3.295.000
Udbetaling: 165.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 13.790
Netto ekskl. ejerudg.: 11.884
Ejerudgift pr. md. 2.744
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 87 m2
Grundareal: 2760 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2011
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4395

Denne skønne ejendom ligger i det meget populære Tornby strand område. Her findes en af landets bredeste og hvideste badestrande. Der er motorvej lige til døren bortset fra de sidste få kilometer. I dette område er der kun få min. kørsel til bl.a. Nordsømuseet, Hirtshals By, Havnen - som er en meget hektisk fiskeri-og-trafikhavn til Norge, Færøerne og Island. Hirtshals by, Hjørring By, Lønstrup by, det populære Skallerup Feriecenter (Skallerup Seaside Resort).
GRUNDEN:
En herlig let kuperet naturgrund med ekstensiv vegetation og med et flot kig til Vesterhavet. Der er ganske få minutters gang til den flotte og hvide badestrand. Der er prima sol-og-læ forhold og ganske ugenert at bevæge sig der.   
BOLIGEN:
Sjælden flot, stilfuld og velopført sommerhus der har det hele. En god ruminddeling, se vedlagte plantegning, lyst og venligt. Huset er i øvrigt opført i solide og populære farver - nemlig sort cementstenstegltag, sort træ beklædning, hvide under tage og vinduer. Der er etableret træ terrasser rundt huset, heraf delvis overdækket mod vest og øst, således at solen kan nydes i fulde drag. Indkørsel og holdeplads er belagt med småsten. Indvendigt er huset indrettet med en køn entre med vask, vaskemaskine og faste skabe og direkte adgang til sauna. Lyst og venligt køkken med alt i komfort og udstyr og i åben forbindelse med stue/opholdsrum. Stue med spiseplads, sofagruppe, brændeovn flot plankegulv. 3 gode værelser heraf et stort soveværelse. Herudover er der et integreret redskabsrum.
UDLEJNING:
Huset er p.t. uden udlejningskontrakt. Såfremt der ønskes en udlejning med maksimal udkomme vil der kunne forventes et omtrentligt beløb til ejer på fra 60 til 75.000,00

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.