Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Klitrosevej 12, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.695.000
Udbetaling: 85.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.864
Netto ekskl. ejerudg.: 6.461
Ejerudgift pr. md. 2.897
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 149 m2
Grundareal: 2909 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 1
Byggeår: 1991
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4054

Denne pragtfulde ejendom er beliggende i det smukke nord-østlige Tversted –  mellem Hirtshals og Skagen. Et område i kuperet klitterræn og med få hundrede meter til Tannisbugt Strand. Denne strand er en af de mest populære og flotteste brede og hvide sandstrande i det nordlige Vendsyssel.
 I området er der et utal af charmerende gå og cykelstier tillige med den smukke rute igennem Klitplantagen og ned til Tversted søerne. Alt i alt et område for naturelskere og motionister. At du så ydermere kan købe Danmarks bedste og største vaffelis gør det ikke dårligere.
 
 
 Grunden:
 Stor kuperet natur/klitgrund med ekstensiv vegetation. Der er gode parkering og tilkørselsforhold. Der er også fine forhold til børn og leg. Der er ingen vedligeholdelse af grunden medmindre man ønsker mere plads til boldbane etc. Umiddelbart nord for huset er der en bakketop hvor solnedgangen kan nydes i fulde drag.
 
 Boligen:
 Et særdeles solidt og velholdt sommerhus med pool, sauna og spa. Huset er opført i sortmalet træværk 1 på 2, hvide udhæng og thermo vinduer og sort cementstenstegltag. Endvidere store delvis indhegnede solterrasser der vender mod øst, syd og vest. Huset indeholder i alt 4 værelser samt 2 børnehemse således der er plads til i alt 10 til 12 personer. Stor opholdsstue med brændeovn, panoramavinduer fra loft til guld mod vest og dermed en herlig lys og venlig stue. I åben forbindelse hermed stort spisekøkken med alle moderne bekvemmeligheder –  gode nyere hvidevarer. Stort lukket pool område  med børnebassin, rutchebane, spa og sauna og badeværelse med brus. Mod nord integreret teknikrum og et redskabsrum. Se i øvrigt vedlagte plantegning.
 Denne ejendom er helt opdateret med moderne teknik og komfort og vil være en oplagt mulighed rent investeringsmæssigt.  
 
 Udhus/redskabsrum:
 
 Øst for huset ligger et lille udhus til opbevaring af havemøbler etc. 
 
 Udlejning:
 Det maksimale potentiale ligger omkring 130 til 150.000,00 netto.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.