Harerenden 69, Harerenden / Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.350.000
Udbetaling: 120.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.961
Netto ekskl. ejerudg.: 8.588
Ejerudgift pr. md. 2.351
Beliggenhedsby: Harerenden / Lønstrup
Boligareal: 100 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1958
Ombygningsår: 1975
Sagsnr. FH4586

NYHED med havudsigt

Harerenden er et ret unikt område. De allerfleste af husene er medlem af et fælles I/S, som bevarer områdets unikke karakter uden skel og med havudsigt og havkig for rigtig mange af husene. Man er fælles om at vedligeholde vandledlinger, veje og kystsikring. De fleste huse har frit vandforbrug, og man sparer lidt på ejendomsskatten. I det daglige er der absolut ingen forskel på at have et sommerhus her eller ethvert andet sted.
Harerenden ligger lige nord for Lønstrup, som er en fin lille badeby på Nordjyllands vestkyst, omkring 15 km vest for Hjørring. Der er dagligvarebutik, restauranter, tøjbutikker og gallerier. Desuden er der faktisk mange kunstnere og kunsthåndværkere, der har slået sig ned i byen. De kan arbejde uforstyrret det meste af året, hvor de producerer til lager, og om sommeren sælger de så ud af vinterens produkter. Mange steder må man kigge over skulderen, mens der arbejdes, og f.eks. i Glashuset kan man sommetider få lov at lave sin egen souvenir.
Huset er gennemrenoveret fra fundament til kip i 2001, bl.a. med sorte IBF betontagsten, hvide Velfac200 alu-vinduer og -døre. Der er 100 kvadratmeter bolig og 4 kvadratmeter overdækket terrasse. Indvendigt er alle døre hvide, indbyggede skydedøre. Stuen er med hvidmalede træpaneler, der fra gulv til vinduer er udformet som fyldningspaneler. Der er en hyggelig og ugenert terrasse med havkig, som vender mod nord. Den er indhegnet med et stakit, der har glas foroven, så man har læ uden at miste udsigten. Der er også en lille, delvist overdækket terrasse mod syd. I øvrigt er der havudsigt fra det meste af grunden.
Indvendigt er der lofter til kip, hvor det er muligt. Der er 2 soverum samt et badeværelse med sauna. Over 2 rum er der en hems, hvorfra der er vinduer, så man kan se ned i stuen - og i øvrigt udsigt til Hirtshals Fyr. Her er der også mulighed for et par ekstra sovepladser. Huset er med lyse plankegulve, hvide vægge og lyse trælofter. Køkkenet, som er et HTH-køkken i kirsebærtræ, har alle faciliteter, og det er adskilt fra stuen af en halvvæg, så man har god kontakt til dem, der opholder sig i stuen. Der er naturligvis direkte udgang til terrassen både fra stuen og fra køkkenet. Endelig er der et isoleret og opvarmet depotrum med skabe og fryser.
Huset opvarmes med el og har desuden en luft/luft varmepumpe, der hjælper med at spare på strømmen.
Det skal bemærkes, at ejendommen er bolig for sælger, så inventar medfølger ikke eller i meget begrænset omfang.
den 34 m2 store garage er udført med ny tagkonstruktion og loft til kip, tag i IBF betontagsten og med Hörmann vippeport. Der er installeret varmt og koldt vand samt afløb. Her kan være mulighed for at indrette et stort anneks med varme og god plads til bilen, eller hvad man ønsker.
Der er ikke udlejningsaftale for ejendommen. Hvis det blev fuldt udlejet, ville der være en indtjening i omegnen af 60.000 før skat.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.