Lyngrenden 4, Harerenden, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 4.095.000
Udbetaling: 205.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 17.330
Netto ekskl. ejerudg.: 14.944
Ejerudgift pr. md. 2.078
Beliggenhedsby: Harerenden, Lønstrup
Boligareal: 44 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 2 / 1
Byggeår: 2009
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4590

NYHED - PANORAMA-HAVUDSIGT

Havudsigt i metermål - og så er der IKKE plads til overnattende gæster.
Dette er et egoistsommerhus af første klasse. Der er kun ét soverum til 2 personer, så her er du selv i centrum. Der er ikke længere, end at du og din partner kan gå ind til Lønstrup for at spise og om sommeren kan I finde hjem natten lang, da nætterne er så lyse, at man kan finde vej selv uden gadelys.
Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og fra alle vinduer i stuen kan man se vand. Huset ligger i 2. række fra stranden, og der kan ikke bygges mere, så den udsigt, du har, den forsvinder ikke. Området Harerenden er kystsikret i 1980-erne og stien langs vandet går helt ind til solnedgangspladsen mod syd. Mod nord strækker den sig næsten op til Skallerup Seaside Resort. Købmanden har åbent hele sommeren, og ellers er der dagligvarebutik inde i centrum af byen, hvor der også er mange fine butikker med tøj, brugskunst, kunsthåndværk og smykker, ligesom der er gode restauranter i flere prislag.
Huset ligger i Harerenden. Det vil sige, at man som husejer køber en ideel anpart i et I/S. Der må ikke opsættes skel, og der er ikke selvstændige matrikelnumre for husene. Der udpeges et område på ca. 1.000 kvadratmeter til hvert hus, og al bebyggelse ligger inden for et areal på 160 kvadratmeter. For denne ejendom gælder desuden, at den ligger i klitfredet område, så der kan ikke bygges til.
På nordsiden af ejendommen findes der en garage, som ligger nogle meter lavere end huset. Her kunne der måske på sigt laves aktivitetsrum eller gæsteværelse, hvis der blev isoleret og installeret varme osv.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.