Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Hundelevvej 195, Hundelev 9480 Løkken

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 1.085.000
Udbetaling: 55.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 4.519
Netto ekskl. ejerudg.: 3.777
Ejerudgift pr. md. 0.913
Beliggenhedsby: Hundelev
Boligareal: 149 m2
Grundareal: 1451 m2
Antal plan: 2
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1947
Ombygningsår: 1998
Sagsnr. V4312

Højt til himlen - god pris

Her ude på landet er der højt til himlen og langt til horisonten. Der er kun få kilometer til Lønstrup, Hundelev og Løkken, så indkøbene kan klares på vej hjem fra arbejde. Er man ude på shopping i større mængder, så er der bare et kvarters kørsel til Hjørring, hvor udbuddet er både stort og bredt - i øvrigt også når det gælder kultur og uddannelsesudbud. I Hundelev, som ligger nærmest, er der både skole og daginstitution, og her kører busser til Hjørring, Løkken og Aalborg.
Vi har en plan grund med græsplæne, lave hække og en række løvtræer i skellet mod øst. Der er en stor, delvist flisebelagt indkørsel og en dobbelt, muret garage med god plads til opbevaring af haveredskaber, -møbler mv. Garagen er tilbygget i 1998 i samme materialer som huset  og den er på hele 64 kvadratmeter, så her er god plads til værktøj og haveredskaber, cykler, mm - foruden 2 biler. Der er også blevet plads til et lille hobbyhønsehold. På bagsiden af huset er der en flisebelagt og delvist indhegnet terrasse. Her er aftensol om sommeren. Om dagen kan man trække over i indkørslen, hvor der nogle dage kan være mere læ.
Boligen er et typisk eksempel på en murermestervilla med fuld kælder med adgang udefra, en stueetage der er hævet en meters penge over jorden, så der er gode vinduer til kælderetagen, og endelig en overetage med værelser. Det er godt og solidt byggeri i røde mursten med tegltag. Huset har i øvrigt fået en indvendig overhaling og nye plastvinduer i 2009-2014, så det fremstår i nutidig standard.
Kælderen indeholder 4 disponible rum, så der er god plads til at have syværelse, legeværelse, viktualierum, vaskerum - eller hvad hjertet nu lige begærer.
Stueetagen har klinkegulve med gulvvarme og indeholder et stort køkken i åben forbindelse med stuen, som strækker sig i hele husets længde og har sol hele dagen. Herudover er der entré, et stort badeværelse og opgang til førstesalen.
Førstesalen indeholder en repos, et soveværelse med faste skabe og 2 børneværelser.
Huset opvarmes med nyt pillefyr, som er placeret i garagen. Huset har herudover eget nedsivningsanlæg til spildevand. Energimærke: E.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.