Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Fregatvej 25, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Andelsbolig
Kontantpris: 320.000
Udbetaling: 0.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 0.000
Netto ekskl. ejerudg.: 0.000
Ejerudgift pr. md. 4.800
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 80 m2
Grundareal: 3936 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 2 / 1
Byggeår: 1993
Ombygningsår:
Sagsnr. AB4246

SOLGT

Lønstrup er nok bedst kendt som en badeby, men der er over 600 fastboende i byen, som har gode forbindelser med bus (skolebus og regionalbus) til Hjørring. Der er stort supermarked, flere gode restauranter, gallerier og butikker med alt hvad hjertet kan begære af brugskunst. Den gamle biograf har en velbesøgt café og her er mange arrangementer med live-musik i løbet af året udover en del filmforevisninger.
Andelsboligen er del af en lille forening med 6 andelshavere. Alle 6 lejligheder ligger for enden af en blind, rolig stikvej fra Kystvejen. Der er kun trafik af beboerne og deres gæster. Hver bolig har sin egen have med terrasse og græsplæne.
Boligen er 80 kvadratmeter, som er rigtig godt udnyttet. Der er en dejlig stue iåben forbindelse med køkken/alrum, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, entré, bad med bruseniche og 2 værelser. Desuden carport med redskabsrum. Husets indretning og materialevalg fremgår i øvrigt af billeder og plantegning. Der er for nylig lagt nye, helt lyse trægulve og køkkenbordpladerne er udskiftet. I øvrigt er der hvide klinkegulve i køkken og baggang, mens badeværelset har klinker på både gulv og vægge. Køkkenet har køle/fryseskab, komfur med glaskeramisk kogeplade, flot rundt emfang i stål og opvaskemaskine. Det er skærmet fra alrummet med en halvmur, der er vandskuret.
Huset opvarmes med el, og den fine Morsø brændeovn i stuen giver utroligt meget varme fra sig i forhold til størrelsen.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.