Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Karen Mariesvej 60 9493 Saltum

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.495.000
Udbetaling: 125.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 11.010
Netto ekskl. ejerudg.: 9.349
Ejerudgift pr. md. 2.624
Beliggenhedsby:
Boligareal: 85 m2
Grundareal: 1661 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1976
Ombygningsår: 2006
Sagsnr. FH4226

Vi er i det dejlige kuperede sommerhusområde nogle kilometer syd for Løkken og nær byen Saltum. Da man diskuterede omfartsveje i landsdelen for 30 år siden havde Saltum det slogan, at "Saltum kommer man ikke uden om" - og der er stadig ingen omfartsvej. Det vil sige at Saltum stadig er en levende by, især om sommeren.
Der er feriestemning i hele området, og endda ikke så langt til egnens faciliteter. Der er gangsti til stranden, naturområdet "Lille Norge" ligger ganske kort vej syd for Karen Mariesvej og indbyder til traveture i helt ugenert natur. Indkøbsmuligheder er der i Saltum, som bare ligger få kilometer væk. Her er en stor købmandsbutik, flere gode kunsthåndværksbutikker, områdets egnsmuseum og meget mere. For familier kan det nævnes, at Fårup Sommerland ligger bare få kilometer mod syd. Af andre byer i nærheden er badebyerne Løkken og Blokhus også et besøg værd. Her er blandt andet adskillige restauranter. En meget søgt restaurant i området er Fårup Skovhus, der serverer en stor buffet til små penge - eller stegt flæsk ad libitum om torsdagen.
Huset ligger på en højtbeliggende og kuperet klitgrund med marehalm, hyben og nogle fyrretræer. Grunden behøver ikke vedligeholdelse. Flere steder på grunden er der havudsigt.
Huset er et grønmalet træhus (nymalet) med græstørv på eternittag. I 2013 blev membranen efterset og nye græstørv lagt på, ligesom noget af træværket i udhænget blev udskiftet. Der udskiftes vinduer på sydsiden af huset i eftersommeren/efteråret. Rundt om huset er der flere træterrasser, hvor det er muligt at finde læ. Fra den store, delvist overdækkede hovedterrasse mod sydvest/syd er der et flot havkig.
Huset opvarmes med el, og den store brændeovn i stuen kan nemt give nogle ekstra grader en kølig aften. Indvendigt er der overalt lyst, ludbehandlet træværk på vægge og lofter og ligeledes lyse trægulve. De hvide gardiner giver et sommerligt udtryk og trækker endnu mere lys ind i huset. At der er havudsigt fra flere af husets rum højner indtrykket af fredfyldt atmosfære.
Huset er bygget op omkring en stor stue iåben forbindelse med køkkenet. Fra køkkenet er der direkte adgang til terrassen mod øst. Fra stuen er der adgang til den store, indhegnede terrasse mod syd/vest. Alle soverum har direkte adgang fra stuen. Nydeligt badeværelse med bruser, toilet og håndvaskearrangement med skabe. Desuden er der fra køkkenet adgang til husets sauna. Fra østterrassen har man adgang til et mindre udhus.
Det skal bemærkes, at ikke alt inventar i huset medfølger, da nogle møbler, malerier og pyntegenstande er arvestykker.
Huset udlejes gennem Sol og Strand og har de senereår været udlejet for 30-40.000 kroner, men da ejer selv har anvendt det nogle uger ville der ved fuld udlejning være en forventet lejeindtægt på omkring 60.000 kr.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.