Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Havgårdsvej 25, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidsgrund
Kontantpris: 4.000.000
Udbetaling: 200.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 19.584
Netto ekskl. ejerudg.: 16.070
Ejerudgift pr. md. 3.327
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 0 m2
Grundareal: 3702 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: /
Byggeår:
Ombygningsår:
Sagsnr. FGE4319

SOLGT!

Den bedste udsigt over Lønstrup by og havet
Vi befinder os i Danmarks fedeste ferieby. Det er hyggeligt, charmerende, roligt, pragtfuld natur, skøn original by med førsteklasses restauranter, keramikere, glaspuster, sølv- og guldsmede, spændende gallerier... Der er en lille charmerende havn, hvor en lille snes fiskere dagligt kommer ind med helt friskfanget fisk. Der er morgenbaderklub. Og så det altoverskyggende og pulserende Vesterhav. 3 af Danmarks smukkeste naturattraktioner ligger indenfor gåafstand. Det gælder den ca. 40 meter høje Lønstrup Klint, den næsten forsvundne Mårup Kirke og endelig som det absolut mest fantastiske og imponerende: Rubjerg Knude Fyr. I selve tårnet er der for få år siden etableret vindeltrappe op i lyskuplen hvor en imponerende udsigt kan nydes langt over land og vand. Knuden besøges årligt af mellem 350 og 400.000 gæster.
Den pragtfulde udsigtsgrund ligger lige midt i det hele og alle herlighederne. Der er ganske få minutters gang til alle centrale bekvemmeligheder i byen. Grunden har nok den flotteste udsigt ned over byen og ud over vandet. Her kan virkelig bygges en flot bolig, hvad enten man vil bruge den som fritidshus eller helårsbolig. Der er ikke bopælspligt.
Dette projektsalg omfatter tillige nabohuset, en 168 m2 længevilla med 2 stuer, køkken, 3 soverum og 2 badeværelser. Det vil sige, at man kan bo i huset og overvåge byggeriet lige ved siden af. Når man så har færdigbygget sit drømmehus, kan nr. 23 frasælges, så man ender med en rigtig god økonomisk løsning.
Om huset kan fortælles, at det er grundmuret med røde sten som ydermure og vandskurede, hvide vægge indvendigt. Lofterne er overalt i helt lyst, høvlet og ludbehandlet rustik. Gulvene er parketgulve i stue og værelser og klinkegulv med gulvvarme i køkken, gangarealer og badeværelser. Dette hus kan overtages med inventar, dog bortset fra sælgers personlige ejendele og ting med affektionsværdi.
Grundene er selvstændigt matrikuleret som nr. 25 med et areal på 2.303 m2 og nr. 23 på 1.399 m2.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.