Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Klittuevej 4, Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.395.000
Udbetaling: 120.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.828
Netto ekskl. ejerudg.: 8.995
Ejerudgift pr. md. 1.877
Beliggenhedsby: Harerenden
Boligareal: 68 m2
Grundareal: 704 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 2008
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4213

NYHED - med havudsigt

Sommerhusområdet Harerenden ligger lige nord for Lønstrups centrum og er et herligt område, hvor der er fælles kystsikring og stadig gode bademuligheder indenfor få minutters gang. Ejendommen her ligger godt nok i Harerenden-området, men på egen, privat grund
I samme gåafstand finder man også Lønstrups centrum med gode restauranter, gallerier, kunsthåndværkere, tøjbutikker og iscaféer. Byens restauranter serverer næsten alt, lige fra en friskfanget rødspætte til den højeste gastronimiske kvalitet. Lønstrup er kendt for at have høj kvalitet over det hele.
Sommerhuset ligger på en græsplæne, der er omkranset af hyben. Det vil sige, at de ikke kan vokse op og tage udsigten, og i øvrigt er de nemme af klippe ned. De indhegnede terrasser giver en smule læ og også lidt privatliv. I øvrigt er der terrasser på flere sider af huset, så man kan sidde, hvor det er bedst at være.
Ejendommen er bygget i 2008 og alt ser stadig helt nyt ud, både indvendigt og udvendigt. Der er lofter til kip, parketgulve, brændeovn, køkken med opvaskemaskine, 2 soverum, hems med 3 sovepladser  - og panoramavinduer ud mod udsigten, som virkelig er god.
Materialevalg og indretning i øvrigt ses på billederne og plantegningen.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.