Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Grusdalsvej 12, Hundelev 9480 Løkken

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 895.000
Udbetaling: 45.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 3.676
Netto ekskl. ejerudg.: 3.069
Ejerudgift pr. md. 1.404
Beliggenhedsby: Hundelev
Boligareal: 127 m2
Grundareal: 1707 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1969
Ombygningsår:
Sagsnr. V4426

NYHED - indflytningsklar villa

Vi befinder os i Hundelev, en landsby på hovedvej 55 cirka midtvejs mellem Hjørring og Løkken i Hjørring Kommune (10 km til hver, og 10 km til Vrå). Det er en landsby med mange faciliteter, som Hundelev Friskole i gåafstand, børnehave-og vuggestue, kulturcenter, en meget aktiv idrætsforening med gymnastikhold for børn og voksne, volleyball og Kids Volley, fitnesscenter, Brugs, autoværksted, og galleri. En by med et aktivt lokalsamfund og foreningsliv. Der er buslinje 71 til Hjørring, Løkken (10 min. kørsel), Aalborg Lufthavn, og Aalborg centrale rutebilstation med ca. 15 afgange hver vej om dagen. Hjørring har masser af shoppingmuligheder, med shoppingcentret Metropol samt et varieret udbud af uddannelser, 3 kommuneskoler og 1 privatskole og gymnasium, samt kulturaktiviteter og seværdigheder som bl.a. det ny Hjørring Teater.
Fra Hjørring er der centrale togforbindelser til Hirtshals, Frederikshavn og Aalborg samt resten af Jylland. E39 ligger øst for Hjørring og tilbyder hurtig adgang til et arbejde i Aalborg eller Hirtshals. Hundelev ligger tæt på strandene ved Nr. Lyngby og Lønstrup, og i cykelafstand til Rubjerg Knude Fyr. 15 min. kørsel fra byen ligger Fårup Sommerland mod Blokhus og Skallerup Seaside Resort nord for Lønstrup. 
Kvarteret her er et pænt og roligt villakvarter i den centrale del af Hundelev. Grunden ligger placeret for enden af privat blind vej, der ejes af Grusdalsvej 12, og hvor der kun kommer trafik til de 2 huse på vejen. Grunden er plan med stor have til, med en del skelplantning af gran, fritstående træer og en god græsplæne med masser af plads til leg. Der kunne også sagtens blive plads til en nyttehave, da grunden er på hele 1.707 m2. Grunden ligger tæt på skoven og den fælles fælled med fri adgang til skoven og tennisbane i skovbrynet. Husejere i Hundelev og dermed Jelstrup Sogn er medejere af skoven. Den fælles fælled danner hvert år i august måned rammen om det kendte Rubjerg Knudeløb.
Ejendommen er en velholdt og regulær gulstensvilla fra 1969, som er totalrenoveret i 2006 med nyt tag, belysning, bryggers og entré. Gulvene er overalt i egetræsparket - og i entré, bryggers og bad er der klinkegulve. I 2015-16 er der renoveret badeværelse (bl.a. gulvvarme) og et nyt vinduesparti. Desuden er der installeret et Vølund pillefyr i særskilt fyrrum med adgang fra garagen, ligeledes i 2016. Husets varmeforbrug ligger på ca. 8-9.000 kroner om året. Der er indlagt fibernet og en parabolantenne med udstyr kan overtages, hvis det ønskes. Indkørslen og terrassen er flisebelagte og nemme at vedligeholde. Huset er indrettet med en stor vinkelstue, separat køkken med en mindre spiseplads, en stor fordelingsgang, 3 regulære soverum, badeværelse med karbad, entré og bryggers. Huset er bygget sammen med garagen og fremstår som en harmonisk helhed. Huset fremstår nymalet og står klar til overtagelse af nye ejere.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.