Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Jammerbugtvej 4, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 1.530.000
Udbetaling: 80.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.270
Netto ekskl. ejerudg.: 5.244
Ejerudgift pr. md. 1.626
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 126 m2
Grundareal: 836 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2007
Ombygningsår:
Sagsnr. V4398

SOLGT!

Lønstrup er en lille, driftig by med omkring 600 indbyggere. Der er gode busforbindelser til Hjørring, hvorfra der går tog til Hirtshals, Frederikshavn, Brønderslev og videre sydpå. Der er skole i Skallerup, som ligger på bussens rute, og i Hjørring er der flere uddannelsesmuligheder, bl.a. Tech College med håndværkeruddannelser, sygeplejeskole og UCN med lærer- og pædagogseminarium, teknisk og alment gymnasium og handelsgymnasium. I Lønstrup er der stort supermarked, kulturhus med foredrag, koncerter og indimellem en filmforevisning og flere gode butikker med kunsthåndværk, tøj, smykker, brugskunst, gallerier og meget andet. Om sommeren er der mange mennesker i byen, men kvarteret her er et lukket område med helårsbeboelse, så der er stadig stille og roligt.
Grunden er plan, udlagt med græsplæne og omkranset af stakit til alle sider. Dermed er omfanget af havearbejde absolut overskueligt. Investerer man i en robotplæneklipper, skal man bare ordne kanterne på græsplænen et par gange eller tre i løbet af sæsonen. Huset ligger på en blind vej, så der er ikke trafik til andre end de otte huse på vejen. Der er lagt fliser i indkørslen og rundt om huset, og der er en fin, ugenert terrasse, hvorfra man i klart vejr kan se Rubjerg Knude Fyr.
Hus og carport/garage er bygget i røde mursten og med tag af cementsten. Taginddækninger og tagrender er lavet i zink med underdæk i hvidmalet træ og vinduerne er træ/alu, antracitgrå udvendigt og hvide indvendigt. Der er altså et absolut minimum af vedligeholdelse på ejendommen. Indvendigt er der lyst og stilrent. Gulvene er trestavs parketlaminat, lofterne er i lyst træ og går til kip overalt og væggene er hvide, vandskurede murstensvægge. Et godt og sundt byggeri, der står helt skarpt og lige til at flytte ind i.
Det centrale rum i det arkitekttegnede hus er den store opholdsstue, der er i åben forbindelse med køkkenet, kun adskilt af en halvmur. Bemærk den væghængte brændeovn. Der er soveværelse og 2 børneværelser. Badeværelset har travertin-lignende fliser på gulvet og i brusenichen og et flot skuffe- og skabsarrangement omkring håndvasken, der er i granitex - i en farve, der matcher gulvet flot. Endelig er der husets entré og bryggers ud i et, med god skabsplads og vaskemaskine og tørretumbler i god arbejdshøjde.
Husets carport/garage har et stort, isoleret værkstedsrum med masser af opbevaringsplads, og der er fint plads til et par cykler eller andet ved siden af bilen.
Huset er tilsluttet fjernvarme og har energimærke B1.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.