Peter Hermansensvej 13, Kjul 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 6.900.000
Udbetaling: 345.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 27.867
Netto ekskl. ejerudg.: 24.461
Ejerudgift pr. md. 3.412
Beliggenhedsby: Kjul
Boligareal: 137 m2
Grundareal: 14300 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 2
Byggeår: 1957
Ombygningsår: 2017
Sagsnr. FHE4363

FANTASTISK BELIGGENHED

Her er vi rigtig tæt på vandet ved Tannisbugt.
Hovedhuset, som ligger tættest på vandet er en rigtig egoistbolig på 65 kvadratmeter. Der er stue og køkken i åben forbindelse, entré, badeværelse og et soveværelse.  Der er flere udgange til terrasserne, der strækker sig hele vejen rundt om huset. Hovedterrassen ligger mod nordøst af to grunde: Her er mere læ og så har man her den bedste havudsigt. Stuen er også indrettet med mange vinduer mod udsigten, så man føler det, som om man sidder ude.
Den anden bolig, som vi kan kalde gæstehuset, ligger 50 m fra hovedhuset og er netop blevet registreret som boligkvadratmeter. Her er stue, tekøkken, bad, 2 soverum og et depotrum.
Bygningerne er ens i udseende, sort træ med hvide vinduer og døre, listepaptag og træterrasser. Alt står som nyt, både inde og ude og begge bygninger er i gode materialer.
Kjul er et pragtfuldt, roligt og naturskønt område tæt ved en herlig klitplantage med super cykle- og vandrestier. Der er en flot, hvid badestrand og bare få kilometers kørsel til Hirtshals, hvor der er nem adgang til færgehavnen med forbindelser til Norge, Færøerne og Island. Når man sidder i stuen, virker vinduerne mod vandet som en blå væg.
Motorvej E39 har tilkørsel under 4 km væk, så der er nem adgang til ejendommen, uanset om man bor i Hjørring, Aalborg eller længere sydpå. Dertil kommer de mange attraktioner i området, f.eks. Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland, Ørnereservatet, Skagen, Tversted, shopping i Hjørring...
Den store grund på hele 14.300 m2 strækker sig helt ned over klitfoden, så man er meget tæt på vandet. 1.030 m2 er registreret som vej. Dette er indkørslen til huset. Resten af grunden er med træer, buske, marehalm og græs. Der er slået græs langs indkørslen og rundt om de 2 huse, der udgør ejendommen.
Huset er ikke udlejet, men med den beliggenhed ville man sagtens kunne udleje for 160-200.000 ved fuld udlejning.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.