Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Oktobervej 14, Nørlev Strand Syd 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.855.000
Udbetaling: 95.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.570
Netto ekskl. ejerudg.: 6.718
Ejerudgift pr. md. 2.095
Beliggenhedsby: Nørlev Strand Syd
Boligareal: 91 m2
Grundareal: 1211 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2012
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4468

SOLGT!

Nørlev Strand er et dejligt ferieområde, kun kort afstand fra Hjørring og Lønstrup i Vendsyssel. Allerede når man kører ned ad den gamle kystskrænt kan man næsten mærke, at man kommer til et ferieområde. Der er den dejligste udsigt over området og havet, og det er som om skuldrene lige synker et par millimeter og man går i "ferie-mode". Her er de højeste lyde lærkesangen og havets brusen.
Grunden her er plan og græsbevokset. Der er lidt randbeplantning af hyben og diverse lave buske. Hvis man ikke ønsker så stor en græsplæne, så er der intet i vejen for at lade naturen få lidt mere plads. Carporten er anbragt mod syd og indeholder et redskabsrum med plads til havehynder, redskaber mv. I carporten og øst for denne er der et område belagt med lysegrå granitskærver. Husets terrasse følger solen næsten hele vejen rundt, så der er en lille  morgenterrasse mod øst og en stor træterrasse mod syd og vest, der er delvist overdækket - og et område har stakit med glas foroven, så man kan sidde i læ og se solnedgangen. Derudover er der en flisegang fra carporten og hen til indgangen.
Ejendommen der ikke har været udlejet i sælgers ejertid, bør ved fuld udlejning via bureau have et indtjeningspotentiale på omkring 80.000.
Det sorte sommerhus har listepaptag med zinktagrender og vinduer og døre er i mahogni. Husets centrale rum er den store stue, der er i åben forbindelse med køkkenet. Her er lofter til kip og store vinduespartier. Ved entréen er der et toilet og husets store badeværelse har bruser, hjørnespa, sauna og vaskemaskine. Derudover er der 3 soverum, hvoraf de to har dobbeltseng og det tredje to enkeltsenge. Endelig er der en hems med god ståhøjde og et par ekstra sovepladser.
Huset opvarmes med en luft-til-luft-varmepumpe, og den store brændeovn kan nemt give et par ekstra varmegrader. Der er i øvrigt også elpaneler.
Området i den nordlige del af Jylland byder på mange familieattraktioner og vi kan kun foreslå, at man undersøger hvad der findes. Skallerup Seaside Resort, som bare ligger 5-10 minutters gang fra huset har badeland, romersk bad, wellnesscenter, legeland, badmintonhal, tennisbaner, junglesti, mountainbikerute, købmand og restaurant. Hjørring og Hirtshals byder på gode forretninger. Lønstrup lokker med smalle gader, arbejdende kunstnere og kunsthåndværkere og gode restauranter. Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, Ørnereservatet, FunPark, Skagen... Der er aktiviteter til mange ferier.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.