Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Møllebakkevej 40, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 905.000
Udbetaling: 50.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 3.790
Netto ekskl. ejerudg.: 3.264
Ejerudgift pr. md. 2.116
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 96 m2
Grundareal: 1207 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 2
Byggeår: 1967
Ombygningsår: 2001
Sagsnr. FH4286

SOLGT!

Lønstrup ligger lige i smørhullet mellem Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, Skallerup Seaside Resort, Rubjerg Knude Fyr og meget andet. Der er gode shoppingmuligheder i Hjørring og Hirtshals, og selve byen har også meget at byde på. Her er indenfor 10 minutters gåafstand stort supermarked, flere gode restauranter og caféer, keramikere med åbne værksteder, smykkekunstner, glaspuster, gallerier og gode butikker med tøj og brugskunst. Der er 600 fastboende i byen, så der er liv i byen hele året. Sommerhusområderne ligger hele vejen rundt om centrum. Dette område ligger i den højereliggende, østlige del af byen og kan byde på lidt mere læ end helt ude ved kysten.
Grunden her er plan og græsbevokset med delvis randbeplantning af buske, som er klippet i hæk og lidt højere træer rundt om udhuset. Desuden enkelte prydbuske.
Boligen er opført i letbetonsten med tilbygninger i træ. Bygningskomplekset er hvidmalet og fremstår som en harmonisk helhed. Redskabsrummet længst mod sydøst er dog sortmalet. Alle bygninger har eternittag. Indkørslen er grusbelagt og rundt om huset er der flisebelægninger. På den "gode" side af huset - sydvest - er der en dejlig stor flisebelagt terrasse med et sortmalet stakit rundt om. Her er gode muligheder for at finde en lækrog - skulle det gå helt galt med vind, trækker man bare ind i udestuen. Fra terrassen er der i øvrigt adgang til et udhus, der er indrettet som  anneks/gæstehus med 2 sovepladser.
Husets centrale rum er det store køkken/alrum, der står i åben forbindelse med opholdsstuen. Herfra er der udgang til udestuen samt adgang til husets badeværelse og via et gennemgangsværelse adgang til 2 soverum. Alle beboelsesrum har faste tæpper, badeværelse og entré dog klinkegulve med gulvvarme. Huset opvarmes med el. Der er desuden installeret en varmepumpe til rumopvarmning.
Huset udlejes via udlejningsbureaet Sol og Strand. Da det først er sat til udlejning i 2020 er der ikke regnskaber for tidligere udlejning. Der forventes under normale omstændigheder en udlejning i størrelsesordenen 30-40.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.