Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Zobelvej 4, Nr. Rubjerg 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 895.000
Udbetaling: 45.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 3.991
Netto ekskl. ejerudg.: 3.382
Ejerudgift pr. md. 1.824
Beliggenhedsby: Nr. Rubjerg
Boligareal: 62 m2
Grundareal: 2171 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1972
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4047

Denne lille sommerby ligger i total ro mellem Nr. Lyngby og Lønstrup. Der er ingen gennemgående trafik, og da dette hus tilmed ligger på en blind vej er den mest almindelige lyd, der forstyrre stilheden, lærkesangen. Knapt 3 kilometer mod nord ligger Lønstrup med helårsåbne butikker, kunsthåndværkere, gallerier, caféer og restauranter. På grund af bopælspligten i centrum er der mange arbejdende kunsthåndværkere, der har slået sig ned i byen og tilbyder turisterne at kigge dem over skulderen. Der er et kvarters kørsel til Løkken, hvor der også er aktiviteter hele året.
 
Grunden:
Med fri natur og klithede som nærmeste naboer er der ofte rådyr, harer og fasaner, der forvilder sig ind på grunden, som da heller ikke er hegnet voldsomt ind. Der er en del høje træer og blandet bevoksning, som er med til at skabe læ på grunden, men som ikke behøver megen pasning. Den eneste pligt er græsslåning, og med den nyeste forskning er det jo nærmest ikke mere en pligt - men terapi.
 
Boligen:
Det nydelige sommerhus, der gemmer sig mellem de høje træer, er grønmalet med hvide vinduer, døre og udhæng samt enkelte svenskrøde detaljer. Taget er et næsten nyt eternittag og der er zinktagrender og -nedløb. Huset opvarmes med el, og den centralt placerede brændeovn kan hurtigt give et par ekstra varmegrader en kølig sommeraften.
 
Indvendigt er der overalt plankegulve, trælofter og -vægge, der fremstår som ludbehandlede eller i naturfarve. Med lofter til kip og vinduer helt op i kip i gavlen trækkes der meget lys ind i stuen, som da også er husets kerne. Den er med en halvvæg adskilt fra køkkenet, men der er stadig god kontakt til både spise- og opholdsafdeling.
Med løse tæpper, polstrede møbler og kurvemøbler er der en dejlig, luftig stemning i huset, der er som skabt til afslapning. Det er i hvert fald ikke hverken hus- eller havearbejdet, der kommer til at tage al tiden her.
Huset har 3 soverum, et med dobbeltseng, et med en dobbelt sovesofa og et med 2 enkeltsenge. Det vil være ret enkelt at skabe flere sovepladser ved at tilføje køjesenge.
Husets badeværelse har håndvask, toilet og bruseniche.
Med adgang udefra er der et lille  redskabsrum til haveredskaber mv.
Udlejning:
Huset har været til udlejning, men aftalen er udløbet, så der er ikke udlejning fremover. Hvis huset lejes fuldt ud hele sæsonen, ville der være en indtjening på ca. 40-50.000 pr. år.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.