Skærgårdsvej 1, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 3.300.000
Udbetaling: 165.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 13.981
Netto ekskl. ejerudg.: 12.055
Ejerudgift pr. md. 2.566
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 144 m2
Grundareal: 1438 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 2
Byggeår: 2005
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4607

Fantastisk hus med alt i udstyr!

Beliggenhed:
Lønstrup ligger på Nordjyllands vestkyst omkring 15 kilometer vest for Hjørring. Lige øst for Hjørring rammer man E39, og så er man faktisk i Århus på omkring 2 timer. Der er gode butikker i byen, og man kan gå til centrum og stranden på 10 minutter. Et par kilometer mod syd finder man Rubjerg Knude Fyr, der i efteråret 2019 blev flyttet 70 meter ind i landet, så det ikke skulle styrte i havet. Det tiltrækker hvert år omkring 300.000 gæster. Derudover kan vi nævne Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, Ørnereservatet ved Tversted, kunstmuseer i både Hjørring, Frederikshavn og Skagen, Råbjerg Mile... Og skulle vejret drille, kører man til Skallerup Seaside Resort, hvor der er romersk bad, børnebadeland, bowling, tennisbaner, badmintonhal, besøgslandbrug, restaurant mm. Der er faktisk ikke tid nok på én ferie til at nå det hele
Grunden:
Huset ligger ganske ugenert på en 1438 kvadratmeter stor grund i den sydøstligste del af Lønstrup By. varteret er et af de ældre, som er vokset til gennem årene, så her er gode læforhold.  Grunden er plan og græsbevokset med randbeplantning af hybenroser og nåletræer. På den store græsplæne er der gyngestativ med rutschebane og masser af plads til leg og boldspil. Det eneste havearbejde der er på grunden er faktisk plænen, som nemt klares af en robotplæneklipper.
Huset ligger på en lukket vej og er vendt mod solen, det totale boligareal er på 174 kvadratmeter, hvoraf 30 kvadratmeter er 3 disponible rum, hertil kommer et stort isoleret udhus på 10 kvadratmeter med kælder. I udhuset, hvor der er fastmonterede hylder, er der god plads til havetraktor og cykler.
Boligen:
Et stort hus med alle tænkelige faciliteter og komfort bl.a. med Vølund jordvarmeanlæg, stort 6kW solcelleanlæg, IHC-styring, gulvvarme overalt, centralstøvsuger, tv i alle rum, sauna m.v. Boligarealet er registreret til 144 kvadratmeter, men det bebyggede areal er i alt 174 kvadratmeter, idet der er 3 disponible rum, hvoraf det ene er teknikrum/grovkøkken, de 2 andre er indrettet som depot rum, med fryser, ekstra køleskab samt hylder på væg. De 3 disponible rum er alle en integreret del af huset. Derudover er der faktisk en lille bygning, der er opført efter småhusreglementet, som ikke fremgår af bbr, idet der ikke skal søges byggetilladelse for denne type udhus.
Huset er opført i førsteklasses materialer, grundmuret, vandskuret udvendig og indvendig, listepaptag, zinktagrender og -nedløb, store vinduespartier med mahogni energivinduer, lofter til kip. Alt i alt er huset stort set vedligeholdelsesfrit
Der er 4 store flisebelagte terrasser mod syd, sydøst, vest og nord, så man kan følge solen hele dagen, samt en flisebelagt indkørsel.
Huset er delt op i 2 afdelinger og der er fire soverum, alle med plads til dobbeltsenge og der kan endvidere sættes en køjeseng op i et af værelserne, så der kunne være 10 sovepladser.
De store opholds- og spisestuer er i åben forbindelse med køkkenet, som har alle faciliteter, bl.a. med bordplader i natursten, diverse hårde hvidevarer og en emhætte, hvor motoren sidder på taget, så lydniveauet er i bund.
De 2 store badeværelser er rigtig luksuriøst udstyret med Vola armaturer, bruseniche med Unidrain afløb, komposit-bordplader med integreret vask samt sauna. I det vestlige badeværelse er der forberedt til spa og i det østlige badeværelse er der vaskemaskine og tørretumbler.
Sommerhuset har aldrig været udlejet. Ved maksimal udlejning vil der kunne påregnes en indtægt på 100-120.000 pr. år, afhængig af aftalens omfang og indhold.
Huset har muret skorsten, men sælger har valgt ikke at installere brændeovn.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.