Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Havgårdsvej 18, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.950.000
Udbetaling: 150.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 11.979
Netto ekskl. ejerudg.: 10.514
Ejerudgift pr. md. 2.350
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 215 m2
Grundareal: 1091 m2
Antal plan: 2
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1989
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4271

Købsaftale underskrevet

Denne herlige ejendom ligger med havudsigt i den høje del af Lønstrup, hvor der fra stuen og køkkenet er udsigt over byen og vandet. Lønstrup er en badeby, som der er liv i hele året. Det skyldes til dels, at der er bopælspligt i midtbyen, og derfor er der også mange forretninger, butikker, gallerier, caféer og restauranter, der har åbent hele året. Der er dog ikke bopælspligt for denne ejendom, selv om det er et murstenshus, der er fuldt isoleret og nemt kan få tilladelse til helårsbeboelse. Faktisk bor ejer der i øjeblikket.
Grunden skråner nedad mod centrum af byen. Det vil sige, at man har en stueetage, der ligger højt - med udsigten - og en underetage, der har direkte udgang til haven. Haven er på sin side udlagt med græs, en del randbeplantning og nogle staudebede, især omkring den største, åbne terrasse, der har udgang direkte fra underetagen. Der er 2 terrasser mere i forskudte plan, hvor den ene er på højde med stueplan og den anden sænket - og indhegnet med plankeværk - på vej ned i haven. Det vil også sige, at der næsten altid kan findes en lækrog.
Boligen er i sin grundform en længevilla i håndværksmæssigt rigtig god stand og med sadeltag i eternit. Husets facade mod vejen udgøres af en dobbelt garage med 2 porte. Det betyder, at selve boligen er tilbagetrukket fra vejen og dermed meget privat og ugenert. Boligen indeholder: entré med adgang til gæstetoilet, stort køkken/alrum med franske døre ind til stuen, opholdsstue med en stor brændeovn, der dels kan spare på varmebudgettet, dels hurtigt give nogle ekstra grader, hvis vinden er kold. Derudover rummer stueetagen et kontor samt et master soveværelse med direkte adgang til badeværelse med kar, bruser, wc og et fint skabsarrangement omkring håndvasken. Ved entreen er der en fin, indhegnet morgenterrasse. I øvrigt kan man gå direkte ind i huset fra garagen.
I entréen er der nedgang til underetagen, som indeholder et stort fælles opholds-/aktivitetsrum, 3 værelser, et bryggers med vaskemaskine og et badeværelse med bruser. Fra fællesrummet er der direkte udgang til den store terrasse mod vest. Underetagen kunne nemt indrettes til en ferielejlighed, der kunne udlejes til feriegæster.
Husets loft har adgang fra garagen. Her er god plads til diverse opbevaring.
Udlejning. Huset kunne sagtens udlejes og burde ved fuld udlejning i sommerhalvåret kunne indbringe 70-80.000. Da ejer i øjeblikket bor der selv, er dette dog ikke aktuelt. Huset overtages uden inventar, eller evt. med noget af inventaret efter aftale.
Varmeudgifterne er lave. Selv om huset opvarmes med el og suppleres af brændeovn, er den faktiske udgift kun på omkring 10.000 om året. Huset er tilsluttet kloaknettet.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.