Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Pynten 8, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.700.000
Udbetaling: 85.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.116
Netto ekskl. ejerudg.: 6.208
Ejerudgift pr. md. 2.187
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 90 m2
Grundareal: 1467 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2003
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4336

under handel!

Tornby er det nordligste feriested på Nordjyllands vestkyst syd for Hirtshals. Der er ikke mange minutter ind til Hirtshals, og sdr. Tornby har station på Hirtshalsbanen, så man kan nemt tage en shoppingtur ind til Hjørring, hvis man vil det. Tornby gamle Købmandsgaard har mange finurlige ting at kigge på, og der er kaffe og Søsterkage med i billetten. Seværdighederne i området er mange: Nordsøen Oceanarium og Fun Park i Hirtshals, Tversted-søerne, Ørnereservatet i Tuen, Skagen, Råbjerg Mile, Den tilsandede Kirke og de mange museer, Lønstrup - en charmerende by med smalle krogede veje, gode butikker og mange fatboende, så der er liv i byen hele året. Længere mod syd finder man flere badebyer, Fårup Sommerland, Bit Vejles center for papirkunst, Skuplpturparken Blokhus, Rhododendronparken i Brønderslev og meget andet.
Grunden er en let kuperet naturgrund. Her skal ikke klippes og "friseres", naturen har lov til at være lidt vild, og området indbyder til, at man lader naturen være natur og bare indordner sig efter, at der skal altså ikke slås græs - nogensinde - hvis ikke man selv ønsker det.
Det sorte træhus har cementstenstag og hvide stafferinger, døre og vinduesrammer. Terrassen mod vest er indhegnet, og den mod øst er åben. Indvendigt er der overalt lyst træ, lofter til kip, hvor det er muligt, men der er også blevet plads til en hems over et par af værelserne, der giver ekstra plads til leg og ophold for børn. Der er et stort køkken/alrum med god spiseplads til alle og en dejlig stue med brændeovn. Disse vender begge ud til vestterrassen, hvor der også er et stykke, der er overdækket, så man godt kan sidde ude længe om aftenen. Der er 3 gode soverum, samt et anneks med 2 sovepladser, så med hemsen kan der godt være 10-12 personer i huset.
Huset har 2 badeværelser. Det lille har håndvask, brus og toilet, det store har samme udstyr + spa og sauna.
Alt i alt må dette hus være et rigtig godt grundlag for mange familieferier. Skulle huset udlejes og stod til rådighed for bureauet hele tiden, ville det kunne udlejes for 80-100.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.