Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Vinkelvej 56, Pandrup 9490 Pandrup

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 950.000
Udbetaling: 50.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 4.054
Netto ekskl. ejerudg.: 3.308
Ejerudgift pr. md. 1.511
Beliggenhedsby: Pandrup
Boligareal: 115 m2
Grundareal: 412 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2007
Ombygningsår:
Sagsnr. V4304

NYHED - Købsaftale underskrevet

Denne ejendom ligger i den nordvestlige del af Pandrup, bare 6 km fra stranden i Blokhus, 25 km fra Brønderslev og 30 km fra Aalborg. Pandrup er en livlig provinsby med supermarkeder, tøjbutikker, skole, apotek, lægehus og et par restauranter og pizzeriaer. Der foregår mange ting i byen, blandt andet er der en meget aktiv gymnastikforening, der er fodboldklub, boksning, skytteforening, skakklub og en klub for aktive seniorer...
Grunden er på 412 m2, hvoraf de 37 er vej. Da ejendommen ligger for enden af en stikvej er der dog ikke trafik af andre end naboen. Det meste af grunden er flisebelagt, hvilket blandt andet betyder, at der ikke er græsplæne. Haven er anlagt med frugttræer i espalier, frugtbuske, hortensia, roser og buksbom, som er faconklippede. Desuden en speciel pilekrone, som klippes ned om efteråret og næste år skyder 3-4 meter. Mod naboerne er der stakit, så der skal ikke klippes hække. Der er en grundejerforening, som man betaler til hvert år for vedligehold af vej, snerydning mv.
Huset er grundmuret i røde sten med hvide, vandskurede indervægge. Der er et fint køkken/alrum med åben forbindelse til stuen. Der er kombineret entré/bryggers med god skabsplads, soveværelse med faste skabe, 2 børneværelser samt badeværelse med bruseniche. Der er gulvvarme i hele huset og parketgulve i hvidolieret asketræ i opholdsrummene. Køkken, entré og bad har klinkegulve. Lofterne er i høvlet og ludbehandlet fyrrustik.
Huset sælges som dødsbo med ansvarsfraskrivelse. Overtagelse efter aftale. Noget af inventaret kan evt. indgå i handlen.
Ønsker du at se ejendommen, er du meget velkommen til at kontakte vores sagsbehandler Hanne, som ved alt om huset.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.