Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Klitbakken 1A, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.200.000
Udbetaling: 110.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.314
Netto ekskl. ejerudg.: 8.029
Ejerudgift pr. md. 1.825
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 122 m2
Grundareal: 1019 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1990
Ombygningsår: 1995
Sagsnr. FH4385

SOLGT!

Det centrale Lønstrup har smalle, krogede gader, små og store butikker med kunsthåndværk, smykker, glaskunst og tøj, supermarked, caféer og restauranter. Der er næsten 600 indbyggere, og det vil sige, at der er liv i byen hele året. Mange af forretningerne er helårsåbne, og især ved kunsthåndværkerne gælder det, at de arbejder i værkstedet hele året, for at have et godt sortiment til turistsæsonen. Der er turister i byen hele året, men naturligt nok flest om sommeren. De tiltrækkes af stemningen i byen, men også af de gode ting, der er at se i byen, som ophalerpladsen, hvor fiskerbådene hales op på stranden, når de kommer hjem efter dagens fisketogt; Rubjerg Knude Fyr er også en attraktion, der tiltrækker mange gæster, især efter det store medieopbud, der var i forbindelse med, at fyret blev flyttet 70 m tilbage fra skrænten. Som udgangspunkt for udflugter i Nordjylland er Lønstrup også god. Der er 15 minutter til Hjørring, Løkken og Skallerup Seaside Resort, 30 min. til Hirtshals, Nordsøen Oceanarium og Fårup Sommerland, en time til Tversted, Ørnereservatet, Frederikshavn og lidt mere til Skagen, Råbjerg Mile og den Tilsandede Kirke.
Denne herlige ejendom ligger tæt på det centrale Lønstrup, på en grund, der skråner op mod klintens top. Den er næsten vedligeholdelsesfri og bevokset med hyben, hyld og blandet, løvfældende bevoksning og nåletræer. Der er terrasser på flere sider af huset og en helt speciel terrasse, der ligger højt oppe i forhold til huset, så man har udsigt over byen og et lille havkig.
Det gulmalede murstenshus har tegltag, hvide tagkanter og hvide, sprossede vinduer. Her udbydes den ene halvdel af huset, reelt et rækkehus, som er 74 m2 i grundplan og med 48 m2 ovenpå med gode udsigtsvinduer mod nord og øst.
Rækkehuset indeholder et stort køkken/alrum med spiseplads og opgang til første sal. stueetage med entré, bad og 2 soverum. Førstesalen har opholdsstue/kontor og et soverum. Der er adgang til parkeringsplads ved huset. Vejen skråner opad, så der er adgang til huset uden niveauforskel. Der hører en parkeringsplads til rækkehuset. Desuden er der garage med redskabsrum. Fra parkeringspladsen er der trappe op til stueetagen.
Huset anvendes som sommerbolig af sælger og har ikke været udlejet. Med denne beliggenhed og de gode faciliteter i huset burde det ved udlejning kunne give en indtjening på omkring 70-80.000 om året før skat.
Ejendommen er i øvrigt helårsisoleret og kunne sagtens bebos hele året. Ifølge BBR-meddelelsen opvarmes ejendommen med el, der suppleres af 2 brændeovne. Derudover er der for nylig installeret en varmepumpe.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.