Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Lønstrupvej 374, Vennebjerg 9800 Hjørring

Boligtype: Nedlagt landbrug
Kontantpris: 945.000
Udbetaling: 945.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 0.000
Netto ekskl. ejerudg.: 0.000
Ejerudgift pr. md. 1.369
Beliggenhedsby: Vennebjerg
Boligareal: 104 m2
Grundareal: 21930 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 2
Byggeår: 1956
Ombygningsår:
Sagsnr. L4187

NY PRIS - Bud ønskes!

Dette skønne land- og by-sted ligger i Vennebjerg midt mellem Hjørring og Lønstrup.
Nogle af de absolutte fordele ved denne ejendom er: Prima tilkørselsforhold såvel vinter som sommer. Et minuts gang til landevejen, hvor der er adskillige busafgange til både Lønstrup og Hjørring. Få min. kørsel til skole, idrætshal, stadion, vuggestue, børnehave, Skallerup Seaside Resort, Vesterhavet og stranden. Man befinder sig i en lille hyggelig landsby, men tilpas tilbagetrukket fra offentlig vej og med den skønneste udsigt mod syd og tilhørende arealer.
Der medfølger et herligt jordareal på i alt 2,1930 ha svarende til 4 tdl., delvist udlagt med prydhave, urte- og grønsagshave, drivhus og åbne græsarealer med læbælter mod syd. Der er mulighed for på sigt at udstykke nogle byggegrunde tæt ved landevejen, hvis det ønskes.
Dejligt fritliggende og renoveret stuehus og solide udhuse, der er overkommelige at vedligeholde. Der er tale om nogle rigtig skønne udhuse, der vil være helt optimale for liberalt erhverv såsom håndværker, kunstner, etc. Bygningerne er opført i solidt murværk og spærkonstruktioner. Dele af bygningerne er tilmed med nyere trolltekt loftsplader samt gulve. Et mindre hobbydyrehold er der også rigeligt plads til.
Der er i januar 2019 installeret fjernvarme. Da ejendommen er kategoriseret som et nedlagt landbrug, er der intet krav om energimærke.
Al indretning af bolig, loftsetage samt udhuse - se plantegningen og billederne.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.