Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Grindevej 12, Nr. Lyngby 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.095.000
Udbetaling: 105.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.168
Netto ekskl. ejerudg.: 7.885
Ejerudgift pr. md. 2.159
Beliggenhedsby: Nr. Lyngby
Boligareal: 113 m2
Grundareal: 1319 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2011
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4323

NY PRIS

Nr. Lyngby er en hyggelig lille sommerby med både nyere og ældre sommerhuse fordelt i områderne nord og syd for nedkørslen til stranden. Det lokale samlingspunkt er Fisher's Rest, hvor der er stemning og indimellem live-musik. Her kan købes godt øl og lidt mad - det hyggelige selskab er derimod gratis. Der er indkøbsmuligheder i Løkken og Lønstrup, og der er mange aktivitetsmuligheder i området, bl.a. Rubjerg Knude Fyr, Skallerup Seaside Resort, Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland, Sandskulpturparken i Blokhus, Ørnereservatet...
Grunden her er nogenlunde plan i et let kuperet landskab og med randbevoksning af lidt højere buske og marehalm. Man kunne sagtens lade naturen brede sig lidt tættere på huset, men der er fin plads til leg og boldspil. Der er bare få minutters gang til nedkørslen til stranden, når man skal have sin morgendukkert.Der er træterrasse næsten hele vejen rundt om huset, så man har mulighed for at følge solen hele dagen. Mod nord kan man skimte Rubjerg Knude i horisonten.
Ejendommen er et dejligt, sortmalet, klinkbygget sommerhus med listepaptag, som er et af de mest holdbare tage i områder med megen vind. Der er zinktagrender og i øvrigt hvidmalede døre og vinduer. Indvendigt er der hvide vægge, lyse, ludbehandlede lofter og flotte plankegulve. Det store badeværelse har hvide klinker på vægge og gulv, spa, sauna og bruser. Det lille badeværelse har sorte klinker på gulvet og i brusenichen. Det har i øvrigt mulighed for direkte adgang udefra, hvis man lige skal have saltvandet skyllet af efter strandturen. Huset har 3 soverum og desuden en hems med god plads til ophold og evt. ekstra sovepladser.
Huset udlejes og genererer hvert år en indtægt i størrelsesordenen 85-90.000 kr.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.