Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Østersøvej 11, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.995.000
Udbetaling: 100.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.077
Netto ekskl. ejerudg.: 7.526
Ejerudgift pr. md. 2.399
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 153 m2
Grundareal: 1457 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 2
Byggeår: 1993
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4222

Lønstrup er en driftig lille by, som der er gang i hele året - og den er kendt for at udbyde god kvalitet. Butikker og restauranter er åbne, kunsthåndværkerne arbejder og gallerierne ligeså, og derfor er der også turister i byen hele året. Med en beliggenhed cirka 15 km vest for Hjørring og E39 er der nem adgang til sommerhuset.
Lønstrup er omkranset af sommerhusomåder. Dette er fuldt udbygget og ligger i den sydlige del, der ligger lidt højere end byens centrum. Området er udstykket i firserne, så træerne er vokset godt op og giver meget bedre læ end i området nærmest stranden. Som i mange andre sommerhusområder er her helt stille og roligt uden gennemgående trafik - kun beboerne færdes her. Der er knap et kvarters gang til centrum.
Huset ligger på en plan grund med randbevoksning af dels hyben, dels højere træer og buske. Indkørslen er grusbelagt og resten af grunden er græsbevokset. Hvis ikke man gider den store græsplæne, kan man glæde sommerfuglene og småfuglene med at så nogle vilde blomsterfrø og gerne solsikker eller lignende og så lade plæneklipperen spare lidt på krudtet.
Det rødmalede træhus er i kraftigt træværk 1-på-2 med cementstenstag, hvide udhæng, tagrender og vinduer. Huset indeholder køkken/alrum, aktivitetsrum med billardbord, opholdsstue med brændeovn, master soveværelse med eget badeværelse med brus og spa, 4 soverum samt et badeværelse med bruseniche og vaskemaskine+tørretumbler. Der er klinke/flisegulve i entré, vådrum og opholdsrummene og enten trægulve eller faste tæpper i soverummene.
En herlig ejendom med et stort udlejningspotentiale.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.