Lyngbyvej 391, Nr. Lyngby 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.195.000
Udbetaling: 110.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.638
Netto ekskl. ejerudg.: 8.172
Ejerudgift pr. md. 1.956
Beliggenhedsby: Nr. Lyngby
Boligareal: 121 m2
Grundareal: 4771 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 2003
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4640

NYHED

Vi befinder os omtrent midt mellem Løkken og Lønstrup på Nordjyllands vestkyst med knapt ti minutter til hver af dem. Begge byer har et livligt handelsmiljø, hvor Løkken har mange udvalgsbutikker, mens Lønstrup har mange kunsthåndværkere. Begge har dagligvarer og restauranter i flere prisklasser og i Løkken er der de senere år skabt et livligt surferliv. På vej mod Lønstrup kører man forbi Rubjerg Knude Fyr, der hvert år tiltrækker 200-300.000 gæster, som skal nyde udsigten fra toppen af tårnet, hvor man er næsten 69 meter over havet. Derudover ligger hele Nordjylland åbent for ture i enhver retning, hvad enten det er fiskekutterne i Torup Strand (Gutterne på kutterne) eller Ørnereservatet ved Tuen, der trækker.
Vi er ikke lukket inde i et sommerhuskvarter, men er dog skærmet mod vejen af et tæt læhegn af høje graner, så der er helt ugenert på det meste af grunden. Både mod nord og vest er der tæt bevoksning, så der er rigtig gode læforhold på grunden. Der vil da også være mulighed for at fælde nogle af træerne - det giver varme flere gange, når der fældes, saves op og stables - inden det ender i brændeovnen. Huset ligger ved den nordlige adgangsvej til Nr. Lyngby, som er offentlig vej og dermed asfalteret, hvilket gør vejen fremkommelig året rundt. Der er små og ubefærdede veje, som fører ind igennem Nørre Rubjerg og ud mod stranden, som ligger i en afstand på omkring 20 minutter til fods eller 5-10 på en mountainbike. Der er et par km, hvis man tager bilen ned igennem Nr. Lyngby - så får man bare ikke den friske luft, som traveturen giver. En stor del af kyststrækningen er i øvrigt fredet område, hvor der er mulighed for at flyve med drone eller drager. Selve grunden er plan med græsplæne, så der er god plads til leg og boldspil. Indkørslen er belagt med hvidt ral.
Det antracitgrå træhus har hvide udhæng, døre og vinduer og et sort tag i cementsten. Der er træterrasse på flere sider af huset og en del er overdækket, hvilket holder lidt på dagens varme. Mellem huset og garagen er der en delvist indhegnet, næsten lukket solgård med fliseterrasse. Garagen er på 36 kvadratmeter og har fjernbetjent port samt et isoleret værksted. Huset er i øvrigt helårsisoleret, så der er ingen hindringer for at benytte det i vintersæsonen.
Indvendigt er der flisegulve med gulvvarme overalt. Vægge og lofter er i helt lyst fyrrustik med hvide, synlige bjælker og lofter til kip, hvor det er muligt. Der er 4 soverum, hvortil kommer en 20 m2 stor hems med plads til leg og ophold. Badeværelserne har begge brusebad, toilet og gode skabsarrangementer omkring håndvasken. Det store badeværelse har tillige spa og sauna - der findes desværre ikke et billede af dette. Huset er indrettet, så 2 familier kan indkvarteres stort set hver for sig, blot med fælles køkken og stue.
Huset udlejes genne Feriepartner med nummeret LK586 og der bør ved fuld udlejning kunne budgetteres med en indtægt i størrelsesordenen 100-110.000.
Øvrige oplysninger: Huset er tilsluttet offentlig kloak.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.