Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Harerenden 81, Lønstrup / Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 3.765.000
Udbetaling: 190.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 15.297
Netto ekskl. ejerudg.: 13.428
Ejerudgift pr. md. 2.224
Beliggenhedsby: Lønstrup / Harerenden
Boligareal: 98 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2020
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4471

SOLGT!

Dette sommerhus er beliggende med en herlig havudsigt i det helt unikke område kaldet Harerenden. Området grænser op til Lønstrup mod syd og ligger få km. vest for Hjørring. Der er dermed prima tilkørselsforhold til ejendommen hvor der i øvrigt også dagligt kommer bus.
Få km.(1,5 km til fods) mod nord ligger det meget populære Skallerup Seaside Resort. Her er der et utal af aktivitetsmuligheder for hele familien, så en ferie i Harerenden kan nærmest ikke gå galt uanset vejr og vind.  Der er ikke noget havearbejde, da terrænet er let kuperet og bevokset med græs, marehalm og lidt krat af gråris eller pil.
Huset ligger trukket tilbage, så der er omkring 30 meter til vejen, så selv fodgængerne i området forstyrrer ikke alverden.
Det skønne, arkitekttegnede og helt nybyggede feriehus, der stod færdigt i marts 2020, ligger næsten i den yderste ende af området. Her er god plads, for man har udnyttet byggerammen fuldt ud, så der er 97,5 kvadratmeter bolig at gøre godt med. De sidste 2,5 kvadratmeter  er udnyttet til et isoleret redskabsrum. Der er overalt anvendt gode materialer og huset er top-isoleret.
Huset indeholder en entré, en stue i åben forbindelse med køkkenet og med adgang til terrassen mod vest, 3 soverum, en hems med 3 sovepladser og endelig 2 badeværelser. Det store badeværelse har en sauna med glasvægge samt vaskesøjle. Derudover har begge badeværelser toilet, brus og skabsarrangement med håndvask. Gulve med belægning af mikrocement har gulvvarme.
Bemærk også viktualierummet med glasdør, som der er adgang til fra køkkenet.
På vestterrassen kan man nyde den store udespa/vildmarksbad,  hvor der er plads til flere personer. Den er anbragt, så der er læ fra nord og øst, men åbent mod syd og vest - nok husets bedste lækrog.  I øvrigt er der en fin morgenterrasse med god læ mod øst, hvor der også er parkering til et par biler. På den side af huset er der et flot kig til indlandsklitten.
Når man køber hus i Harerenden, køber man samtidig en ideel anpart i I/S Harerenden. Det er en forening, hvis fineste formål er, at man skal bevare områdets natur så godt som muligt. Man har ikke en selvstændigt matrikuleret grund, og der er nogle regler for byggeri, så man f.eks. aldrig må have mere end 100 kvadratmeter bebyggelse. I det daglige er der ingen forskel fra et sommerhus ethvert andet sted, men ejendomsskatterne er lidt lavere og de fleste af husene har frit vandforbrug.
Et budget for udlejning anslår en indtægt på 180-200.000 om året ( i 2020 var der fra april til uge 42 en dokumenteret lejeindtægt til ejer på 153.000 kr.).

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.