Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Kystmarken 51, Nørlev 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.215.000
Udbetaling: 115.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.663
Netto ekskl. ejerudg.: 8.193
Ejerudgift pr. md. 2.435
Beliggenhedsby: Nørlev
Boligareal: 101 m2
Grundareal: 1595 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2005
Ombygningsår:
Sagsnr. FH3668

Kom med et bud

Vi er i det naturskønne Nørlev. Når man kører ned ad skrænten fra den gamle stenalderkystskrænt er det som om skuldrene lige synker et par millimeter. Her er feriestemning, ingen stress og jag, åbne vidder og masser af frisk luft. Det er allerede her, feriestemningen sætter ind. Man drejer til højre fra Nørlev Strandvej og har en række klitter ud mod havet og et herligt, let kuperet landskab indenfor, der sydøst for sommerhusområdet igen hæver sig ved stenalderkystskrænten. Nord for sommerhusområdet er der vandrestier gennem Nørlev Rigkær. Hvis man har øjnene med sig, kan man her finde otte forskellige orkidéarter - men husk: de må hverken plukkes eller graves op, da de er totalfredede. Ejendommen ligger som den sidste på Kystmarken - uden forbigående trafik. Der er få minutters gang til stranden eller til Skallerup Seaside Resort.
Den store naturgrund er på 1.595 m2 - og uden nogen vedligeholdelse!  Der er belægning af hvidt ral rundt om huset og en træterrasse, der smyger sig rundt om huset mod øst, syd og vest, så man kan følge solen hele dagen. Mod øst er terrassen indhegnet og mod syd er der et stykke, der er overdækket.
Ejendommen er et solidt Måruphus på ialt 106 m2, heraf 5 m2 integreret redskabsrum. Huset er opført i 2005 i gedigne materialer. Det indeholder et stort opholdsrum med åben forbindelse til køkkenet, 3 soverum med i alt 6 sovepladser, et stort badeværelse med spa og sauna og et mindre badeværelse med bruser.
Der er parketgulv i stuen og klinkegulve i køkken og vådrum - her er i øvrigt også fliser på væggene. Vægge og lofter er i lyst, ludbehandlet træ med hvide limtræsbjælker, som bærer tagkonstruktionen. Der er en hems med plads til leg og ophold, eller et par ekstra sovepladser i en snæver vending. For nylig er der installeret glasdøre ved bruserne og udskiftet nogle af møblerne. Der er bredbåndsforbindelse i huset - og dermed lynhurtigt internet.
Ejendommen er p.t. udlejet gennem Sol og Strand og har et indtjeningspotentiale på 65 til 75.000,00 p.a.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.